IVMO - NIMA

IVMO

IVMO laat Sales- en Marketing professionals groeien in werkbeleving en werkprestaties door met en van elkaar te leren in een stimulerende omgeving.

Als NIMA Education Partner doet IVMO dit door middel van inspirerende en interactieve lessen van hoogstaand niveau. Deze lessen worden verzorgd in een inspirerende omgeving waar de student zich optimaal kan ontwikkelen. Uw praktijksituatie staat centraal, daaraan wordt de aan te leren theorie gekoppeld!

Onze docenten bezitten allemaal het NIMA Qualified Lecturer certificaat. Ze zijn pas tevreden wanneer de studenten geïnspireerd door de les naar huis gaan op zoek naar nog meer kennis van het mooie marketing en sales vak. En “gulzig” uitkijken naar de volgende bijeenkomst.

Want leren, dat doen we van en met elkaar.

Van de studenten vragen we een actieve open houding. Kennis delen is kennis vermeerderen! Hierbij heeft de docent een begeleidende en stimulerende rol in het persoonlijke leer- en ontwikkelingsproces.

Het bewijs van de door u aangeleerde competenties is het gehaalde NIMA Diploma.

U kiest of u de opleiding overdag of ‘s-avonds volgt, maar altijd op een locatie bij u in de regio. Ook Blended Learning of incompany trajecten voor de NIMA Opleidingen zijn mogelijk.

IVMO biedt de volgende opleidingen aan:

Graag ontmoeten we u met uw praktijkervaring en kennis op één van onze opleidingen.

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X