Kenneth Smit Direct - NIMA
Kenneth Smit

Kenneth Smit Direct

Kenneth Smit Direct is dé opleider die kennis weet te combineren met jarenlange trainerservaring. Onze trainers zijn experts op het gebied van sales – al meer dan 30 jaar. Ze leren je niet alleen de benodigde theorie, maar trainen je ook op praktisch vlak om hetgeen dat je leert daadwerkelijk toepassen en betere salesresultaten te halen. Bij ons haal je dus niet alleen het diploma, maar ga je jouw verbeterde salesvaardigheden direct inzetten in de praktijk.

Wat biedt Kenneth Smit Direct qua opleidingen?

Kenneth Smit Direct biedt opleidingen op het gebied van Sales.

Waar worden de opleidingen gegeven?

De opleidingen worden op meerdere locaties in Nederland aangeboden, waaronder Amsterdam, Bilthoven, Eindhoven en Zwolle. Bekijk de website van Kenneth Smit Direct voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Kenneth Smit Direct?

Kenneth Smit Direct is een van de grootste en bekendste salesopleiders van Nederland. Bij Kenneth Smit Direct ligt de focus zowel op theorie als praktijk. Als je kiest voor Kenneth Smit Direct kun je rekenen op:

  • meer dan 30 jaar ervaring door specialisten uit de praktijk
  • je leert dagelijks weer nieuwe salesvaardigheden met onze tool SalesBoks
  • geen extra verborgen kosten, de examens zitten er gewoon bij
  • jaarlijks een alumni- en netwerkevenement met externe sprekers, speciaal voor afgestudeerden
Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X