Lectric

LECTRIC helpt organisaties en individuen verder met internet. Wij bieden direct toepasbare internetkennis in de vorm van innovatieve trainingen, opleidingen en seminars. Met deze opleidingen & trainingen geeft LECTRIC richting en invulling aan uw online ambities.

Bij ons kunt u terecht voor zowel korte trainingen & opleidingen op het gebied van social mediaonline marketingonline communicatie,traffic en conversiewebsiteontwikkelingwebredactie als langer lopende opleiding op post-hbo niveau die wij aanbieden onder het label NextAcademy.

NIMA Opleidingen via Lectric

Opleiding NIMA online marketeer
De beste voorbereiding op het NIMA online marketeer examen | hbo-niveau | 13,5 collegedagen in 2 maanden | € 4.995

Opleiding NIMA Customer insight
De beste voorbereiding op het officiële NIMA/MOA-examen | opleiding | 9 collegedagen in 2 maanden | € 3.695

LECTRIC organiseert opleidingen door heel Nederland: Amsterdam. Arnhem. Breda. Den Bosch. Den Haag. Eindhoven. Rotterdam. Utrecht. Zwolle. Stuk voor stuk locaties met uitstekende trainingsfaciliteiten en een optimale bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. De trainingslocaties bieden het perfecte decor dat past bij dé internetopleider van Nederland. Wij ontvangen u er graag.

10% Korting voor NIMA Leden
NIMA Leden ontvangen 10% korting op LECTRIC opleidingen die opleiden tot NIMA Examens.

Schrijf je nu in!

Contact
I www.lectric.nl
E opleidingen(at)lectric.nl
T 0073 68 11 000

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X