Move the Crowd - NIMA

Move the Crowd

Move the Crowd is een organisatie die zich specifiek richt op het verzorgen van opleidingen, trainingen en workshops op de gebieden Sales, Marketing, Communicatie en Persoonlijke effectiviteit. (http://www.movethecrowd.nl)

Om de kwaliteit te duiden gebruikt Move the Crowd de slogan: De 3 zekerheden:

  • Diploma garantie
  • Kort(st)e doorloopttijd
  • Laagste prijsgarantie

Diploma garantie

Move the Crowd hanteert een diploma garantie. Dit betekent voor de deelnemer het volgende:

Wanneer de deelnemer onverhoopt een (deel) examen van het NIMA niet haalt kan de kandidaat kosteloos deelnemen aan een van de opvolgende opleidingen van Move the Crowd. (exclusief arrangementskosten en examenkosten). De deelnemer kan er dus voor kiezen om delen of zelfs de gehele opleiding nog een keer te volgen. Gratis. Hierin is Move the Crowd een uitzondering onder de huidige opleiders.

Uiteraard zijn hier wel een paar voorwaarden aan verbonden:

  • de kandidaat dient alle lessen waarvoor je je ingeschreven hebt, gevolgd te hebben
  • de kandidaat dient de opgegeven praktijkopdrachten tussen de lessen door gemaakt te hebben

Het gaat er ons om dat de kandidaat het gewenste diploma haalt. En dat doen we samen. De kandidaat staat er niet alleen voor!

Kort(st)e doorlooptijd

Omdat wij ons realiseren dat wanneer een deelnemer naast werk, gezin en hobby’s een opleiding wilt volgen dit een groot beroep doet op zijn/haar flexibiliteit bestaat de mogelijkheid om de NIMA A of NIMA B opleidingen binnen 1 maand te volgen.

De opleiding wordt dan veelal één op één gegeven op samen overeen te komen data. Voor meer informatie hierover kun je bellen met Rikus Huiskes 073 6126095 of 06 52355035. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om je in te schrijven op de site www.movethecrowd.nl voor de reguliere dag- en avondopleidingen. De doorlooptijd bedraagt dan gemiddeld 2 maanden.

Laagste prijsgarantie

Move the Crowd hanteert de laagste prijsgarantie onder de NIMA Certified Education Partners (particulier onderwijs). Wanneer de deelnemer na inschrijving bij Move the Crowd, echter voor aanvang van de betreffende opleiding aan kan tonen dat dezelfde opleiding bij een NIMA Certified Education Partner (particulier onderwijs) goedkoper is, wordt het verschil direct gecrediteerd.

Ook wanneer de kandidaat één op één extra wilt oefenen buiten de reguliere opleidingsuren voor het mondelinge examen worden er géén kosten in rekening gebracht.

Move the Crowd wordt door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3 op Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland.

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X