NCOI

NCOI Opleidingsgroep is de opleider voor werkend Nederland. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit dan ook precies aan bij mensen met een drukke baan. Onze NIMA Opleidingen zijn in een dag-, avond- en zaterdagvariant te volgen op een groot aantal locaties in het land. Zo kunt u het volgen van een opleiding optimaal combineren met uw dagelijkse werkzaamheden.

Optimale voorbereiding voor officiële NIMA-examens
Bij de ontwikkeling van onze NIMA Opleidingen zijn de eisen die NIMA stelt aan marketing- en communicatieprofessionals altijd het uitgangspunt. We maken gebruik van uitdagend studiemateriaal en literatuur die feilloos aansluit bij de exameneisen van NIMA. Ook oefenen we tijdens de lessen met de examenvormen van NIMA, aan de hand van praktische opdrachten en oude NIMA-examens. Hiermee bieden wij een optimale voorbereiding op het officiële NIMA Examen.

Vrijstelling voor erkende HBO Bachelor
In veel gevallen krijgt u na het behalen van uw NIMA Examen een vrijstelling binnen een groot aantal officieel erkende HBO Bacheloropleidingen op het gebied van marketing en sales. Zo kunt u versneld een Bachelordiploma behalen op uw vakgebied!

Voordelen van een NIMA Opleiding van NCOI

  • Optimale aansluiting op de officiële NIMA Examens
  • Lesmateriaal dat perfect is afgestemd op de NIMA Exameneisen
  • Les van marketingcommunicatieprofessionals uit de praktijk
  • Examentraining
  • Mogelijkheden voor vrijstelling binnen een erkende HBO Bacheloropleiding

Overzicht NIMA-opleidingen via NCOI

Heb je vragen? Neem dan contact met NCOI op!

Business Memberships

Vier redenen om met je bedrijf Business Member te worden bij NIMA NIMA biedt medewerkers van Business Members talloze mogelijkheden zich persoonlijk te ontwikkelen om als team een voorsprong op te bouwen NIMA biedt toegang tot een hoog gekwalificeerd netwerk van specialisten en vakgenoten NIMA is een non profit-organisatie en staat voor de belangen van het marketingvak en

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
X
X
X