NCOI - NIMA

NCOI

NCOI Opleidingsgroep is de opleider voor werkend Nederland. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit dan ook precies aan bij mensen met een drukke baan. Onze NIMA Opleidingen zijn in een dag-, avond- en zaterdagvariant te volgen op een groot aantal locaties in het land. Zo kunt u het volgen van een opleiding optimaal combineren met uw dagelijkse werkzaamheden.

Optimale voorbereiding voor officiƫle NIMA-examens
Bij de ontwikkeling van onze NIMA Opleidingen zijn de eisen die NIMA stelt aan marketing- en communicatieprofessionals altijd het uitgangspunt. We maken gebruik van uitdagend studiemateriaal en literatuur die feilloos aansluit bij de exameneisen van NIMA. Ook oefenen we tijdens de lessen met de examenvormen van NIMA, aan de hand van praktische opdrachten en oude NIMA-examens. Hiermee bieden wij een optimale voorbereiding op het officiƫle NIMA Examen.

Vrijstelling voor erkende HBO Bachelor
In veel gevallen krijgt u na het behalen van uw NIMA Examen een vrijstelling binnen een groot aantal officieel erkende HBO Bacheloropleidingen op het gebied van marketing en sales. Zo kunt u versneld een Bachelordiploma behalen op uw vakgebied!

Voordelen van een NIMA Opleiding van NCOI

  • Optimale aansluiting op de officiĆ«le NIMA Examens
  • Lesmateriaal dat perfect is afgestemd op de NIMA Exameneisen
  • Les van marketingcommunicatieprofessionals uit de praktijk
  • Examentraining
  • Mogelijkheden voor vrijstelling binnen een erkende HBO Bacheloropleiding

Overzicht NIMA-opleidingen via NCOI

Heb je vragen? Neem dan contact met NCOI op!

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, alsĀ marketingteam Ć©n als organisatie van profiteert. Lees hierĀ meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X