NTI NIMA Education Partner

NTI

Wil jij een NIMA-opleiding volgen in combinatie met een baan en/of gezin? Dan ben je bij NTI aan het juiste adres! Bij NTI studeer je flexibel waardoor de opleiding zich aanpast aan jouw leven, in plaats van andersom. Een NIMA-opleiding van NTI volg jij waar en wanneer het jou uitkomt.

Studeren op jouw manier

NTI biedt jou moderne en flexibele studiemogelijkheden. Je studeert waar en wanneer jij wilt in een moderne online leeromgeving. Hier onderhoud je contact met docenten en medestudenten en vind je een studiehandleiding, die jou stap voor stap door de opleiding begeleidt. Gemakkelijker kan niet! Met behulp van uitstekende vakliteratuur en begeleiding van topdocenten, word je optimaal voorbereid op de NIMA-examens.

Examentrainingen

Onze NIMA-opleidingen kun je met examentrainingen volgen. Deze trainingen bereiden je optimaal voor op de NIMA-examens. Tijdens de examentrainingen wordt dieper ingegaan op lastigere onderwerpen uit de NIMA-opleiding. Hier worden ook de proefexamens besproken.

Inclusief lesmateriaal

Bij onze NIMA-opleidingen is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren immers leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

Overzicht NIMA-opleidingen via NTI

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze studieadviseurs (071 750 10 10). Zij staan voor jou klaar!

Download de gratis studiegids

Wil je meer informatie over onze NIMA-opleidingen? Vraag dan de gratis studiegids aan:

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, alsĀ marketingteam Ć©n als organisatie van profiteert. Lees hierĀ meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X