SRM

SRM is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de (online-) marketing, marketingcommunicatie en communicatie. Met 20 vaste medewerkers en ruim 250 gecertificeerde docenten zet SRM zich in voor de professionele ontwikkeling van elke deelnemer aan de opleidingen.

SRM maakt er graag werk van om je optimaal voor te bereiden op jouw NIMA Examen. Dit doet het volgens het Know It! & Do It!-concept, een concept dat theorie en praktijk, kennis en kunde, op de ideale manier bij elkaar brengt. SRM biedt je een omgeving waarin inspiratie, dialoog en netwerken de basisbegrippen zijn om jouw ambitie te voeden. Met maatwerkopleidingen en opleidingen die voldoen aan de hoogste eisen. Belangrijke bron daarbij zijn de docenten: streng geselecteerde en gecertificeerde professionals – die je inspireren vanuit hún werkelijkheid.

Ontdek SRM in praktijk!
In de 62 jaar van zijn bestaan heeft het een reputatie verworven als de meest ervaren en meest gerenommeerde particuliere aanbieder van opleidingen in ons vakgebied. De deelnemers geven zelfs aan dat na het volgen van een opleiding bij SRM hun kennis en kunde in hun vakgebied met maar liefst 40% is toegenomen. Verder ervaren ze een toename van 30% aan betere resultaten in de praktijk. Daar is SRM heel trots op, maar het verplicht ons tegelijk om het niveau van de opleidingen voortdurend tegen het licht te houden en waar nodig bij te stellen. Wat dat wil zeggen, ontdek je het best in de praktijk. Je bent van harte uitgenodigd!

NIMA Opleidingen via SRM

 • NIMA A Marketing
  Kosten: € 1.795
  Duur: 18 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
  Inschrijven: NIMA A Marketing
 • NIMA B Consumenten Marketing
  Kosten: € 3.395
  Duur: 22 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
  Inschrijven: NIMA B Consumenten Marketing
 • NIMA B Business Marketing
  Kosten: € 3.395
  Duur: 22 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
  Inschrijven: NIMA B Business Marketing
 • NIMA B Digital Marketing
  Kosten: € 3.950
  Duur: 28 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht
  Inschrijven: NIMA B Digital Marketing
 • NIMA C
  Kosten: € 7.190
  Duur: 30 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Doorn
  Inschrijven: NIMA C Marketing

Contact
I www.srm.nl
E info@srm.nl
T 020 512 65 00

Business Memberships

Vier redenen om met je bedrijf Business Member te worden bij NIMA NIMA biedt medewerkers van Business Members talloze mogelijkheden zich persoonlijk te ontwikkelen om als team een voorsprong op te bouwen NIMA biedt toegang tot een hoog gekwalificeerd netwerk van specialisten en vakgenoten NIMA is een non profit-organisatie en staat voor de belangen van het marketingvak en

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
X
X
X