SRM opleidingsinstituut - NIMA Opleidingen inclusief examens

SRM

Als NIMA Education Partner is SRM exclusief aanbieder van diverse NIMA opleidingen. Of je nu net start op het gebied van marketing of communicatie, of als ervaren marketeer op strategisch niveau hogerop wil komen, er is voor jou een passende opleiding. Welke opleiding dit is, hangt vooral af van je ambitie, (eventuele) vooropleiding en je werkervaring. Maar welke opleiding je ook doet, SRM bereidt je optimaal voor op jouw NIMA examen. Dankzij ons opleidingsconcept profiteer jij van de ideale mix van theorie en praktijk waarmee SRM tot op heden al ruim 15.000 cursisten heeft opgeleid.

Het NIMA diploma biedt de marketeer of communicatieprofessional een sterke positie op de (internationale) arbeidsmarkt. Of je nu als starter aan het begin van je carrière staat, of als ervaren marketingstrateeg je nog beter wil positioneren, met een NIMA opleiding sta je sterk. Na het volgen van een NIMA opleiding bij SRM ga jij optimaal voorbereid aan de slag met het NIMA examen en behaal je het felbegeerde NIMA diploma.

 

Uniek bij SRM: NIMA C

Na het afronden van de unieke, gerenommeerde NIMA C opleiding bij SRM en het behalen van het NIMA C examen beschik jij over het ultieme vakdiploma voor de strategische marketeer. In deze exclusieve opleiding ontwikkel je een strategische visie op marketinggebied en word je nóg sterker in het omzetten van strategische marketingvraagstukken in commercieel beleid. Onze topdocenten en coaches hebben jarenlange praktijkervaring en stomen jou klaar voor het examen aan de hand van theoretische sessies in combinatie met live businesscases waarmee je direct jouw praktijkkennis toetst. Schrijf je direct in en treed toe tot de marketing-elite.

 

NIMA Opleidingen via SRM

 • NIMA B Consumenten Marketing
  Kosten: € 3.680
  Duur: 22 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
  Inschrijven: NIMA B Consumenten Marketing
 • NIMA B Business Marketing
  Kosten: € 3.680
  Duur: 22 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
  Inschrijven: NIMA B Business Marketing
 • NIMA B Digital Marketing
  Kosten: € 3.680
  Duur: 28 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Utrecht
  Inschrijven: NIMA B Digital Marketing
 • NIMA C
  Kosten: € 5.605
  Duur: 30 dagdelen
  Locatie: Amsterdam, Doorn
  Inschrijven: NIMA C Marketing

Contact
I www.srm.nl
E info@srm.nl
T 020 512 65 00

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X