Triple Plus Opleiding & Training

Triple Plus is een opleidingsinstituut dat leren verbindt met de praktijk. Cursisten krijgen nieuwe kennis en vaardigheden aangereikt, passen deze ‘gestuurd’ toe in de praktijk en reflecteren in interactie met de lesgroep op het nieuwe handelen. Zo wordt leren en werken geïntegreerd en ontstaat ontwikkeling op zowel individueel, als op groeps- en organisatieniveau.
Alle opleidingen van Triple Plus zijn extern geaccrediteerd of maken deel uit van bachelor opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen, met wie sinds 2013 een samenwerkingsrelatie bestaat.

Nieuw in het opleidingen aanbod van Triple Plus zijn de NIMA A en B opleidingen Marketing, Sales en Communicatie, die Triple Plus onder de noemer ‘Opleiden 3.0.’  aanbiedt!
‘Opleiden 3.0.’ omdat de volgende 3 leerlijnen worden geïntegreerd:

  • De Inhoudelijke leerlijn, waarin kennis en kunde wordt aangeboden die voorwaardelijk is voor de NIMA-examens;
  • de professionele leerlijn waarin de vaardigheden van de deelnemer worden ontwikkeld en waarin de deelnemer in interactie met anderen reflecteert op de toepassing in zijn dagelijkse praktijk;
  • de praktijkleerlijn waarin de praktijksituatie van de deelnemer centraal staat;

De opleidingen richten zich op beleids- en kwaliteitsfunctionarissen, projectmedewerkers, -managers, officemanagers, zzp’ers, etc. en zijn ook geschikt voor medewerkers, die zich vanuit hun eigen discipline willen bijscholen op het gebied van marketing, sales of communicatie of een volgende stap in hun loopbaan willen zetten.

Alle Triple Plus docenten/trainers verzorgen trainingen, maar werken daarnaast ook als (interim) projectleiders. Dankzij jarenlange ervaring kennen zij alle ins en outs van projectmanagement, projectleiderschap en opdrachtgeverschap in de praktijk. Alle Triple Plus opleidingen bieden u daarom zowel inhoudelijke als praktische kennis. Triple Plus is een door Axelos/APMG Benelux geaccrediteerde opleidingsorganisatie voor PRINCE2® en MSP®.

Triple Plus wordt door cursisten beoordeeld met het cijfer 8,6 op Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor:
Leonard Springerlaan 23a
9727 KB GRONINGEN

Postadres:
Borgerspark 63
9642 LL  VEENDAM

T (0598) 626 500
F (0598) 416 576
M info@tripleplus.nl
www.tripleplus.nl 

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X