Zelfstudie

Je kunt voor zelfstudie kiezen om het NIMA Basiskennis Marketing Diploma te behalen. Bezit je een dosis discipline en doorzettingsvermogen? Dan is het behalen van het diploma binnen handbereik en wachten er legio kansen en mogelijkheden op je om aan de slag te gaan in het commerciële domein.

NIMA Basiskennis Marketing zelfstudiepakket
Het NIMA Basiskennis Marketing zelfstudiepakket is voor iedereen ontwikkeld die wie wil starten met de toepassing van marketing en zich het commercieel gedachtegoed eigen wil maken. Een pakket voor zowel het aanstormend marketingtalent als voor de ervaren professional die zijn of haar marketingskills wil ontwikkelen.

Het zelfstudiepakket bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Exameneisen. Deze eisen geven direct aan welke onderwerpen en leerdoelen er in het examen aan bod komen.

2. Boek Marketingoriëntatie van C. Bliekendaal en T. van Vught. Hierin worden alle onderwerpen van het examen besproken en uitgelegd.

3. Oefenexamen. Twee oefenexamens, elk bestaande uit 60 meerkeuzevragen. In totaal ontvang je dus 120 vragen om je voor te bereiden op het examen.

4. Examentraining. Een 2,5 uur durende examentraining waarbij de belangrijkste onderwerpen worden uitgelegd en er ruimte is voor vragen aan een inhoudelijke spreker.

Data examentrainingen:

  • Vrijdag 18 maart 2016, van 09.30 tot 12.00 uur
  • Vrijdag 27 mei 2016
  • Vrijdag 23 september 2016

5. NIMA Examen Basiskennis Marketing. Je bent direct ingeschreven voor het NIMA Examen Basiskennis Marketing.

Examendata 2016:

  1. 22 maart – schriftelijk examen
  2. 7 juni – schriftelijk examen
  3. 4 oktober – schriftelijk examen

Kosten
De kosten voor dit totaalpakket bedragen € 225. Om alleen deel te nemen aan het NIMA Examen Basiskennis Marketing betaal je € 185.

Studeer zelf en behaal jouw NIMA Diploma!
Wil je direct aan de slag om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
X
X
X