NIMA B Sales Accountmanager - NIMA

NIMA B Sales Accountmanager

NIMA B Sales Accountmanager is een specialisatie van het NIMA B Sales Examen. In het algemene deel focus jij je op je theoretische saleskennis. In de specialisatiemodule specialiseer jij je in het vak accountmanager.

Als accountmanager bekleed je een belangrijke functie binnen je organisatie. Met de juiste kennis en vaardigheden zorg je ervoor dat de relatie met je klanten optimaal wordt beheerd.

Tijdens de praktijkgerichte specialisatiemodule ga je aan de slag met jouw persoonlijke kwaliteiten als accountmanager. Lastige salesgesprekken worden uitgebreid geoefend en onderwerpen als relatiemanagement, de verschillende fases in het verkoopproces en het verkoopbeleid komen aan de orde.

Na de opleiding NIMA B Sales Accountmanagement ben jij in staat een pragmatisch accountplan te schrijven en sales binnen jouw organisatie naar een hoger plan te tillen.

NIMA B Sales Accountmanagement Opleiding en Examen

Wil je je optimaal voorbereiden op het NIMA B Sales Accountmanagement Examen? Volg dan een NIMA Opleiding bij Ć©Ć©n van onze opleiders.

NIMA is een onafhankelijk exameninstituut . Na het volgen van de opleiding, doe je bij NIMA de examens. Slaag je voor de examens? Dan verrijk je jouw cv met een door het bedrijfsleven zeer gewaardeerd diploma. Bovendien word je geregistreerd in het NIMA Diplomaregister.

Het examen bestaat uit twee onderdelen:

  • NIMA B1 Sales: een schriftelijk examen dat bestaat uit een of meer praktijkcases waarover open vragen worden gesteld.
  • NIMA B2 Sales Accountmanagement: je schrijft een accountplan en presenteert en verdedigt dit tijdens een mondeling examen. Daarnaast voer je een verkoopgesprek.

Wil je exact weten wat er van je wordt verwacht? Check dan de exameneisen en literatuurlijst.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X