NIMA Corporate Communicatie - NIMA

NIMA Corporate Communicatie

NIMA B Corporate Communicatie is een specialisatie van het NIMA B Communicatie Examen. Naast het algemene deel, waarbij de focus ligt op verdieping van je algemene kennis binnen het vakgebied communicatie, specialiseer jij je in corporate communicatie.

Na het volgen van deze specialisatie ben je een volwaardig gesprekspartner voor het management van je organisatie over het corporate communicatiebeleid. Met reputatiemanagement en positioneringsonderzoek weet je exact waar jij je organisatie wilt positioneren. Zowel de interne als de externe communicatie krijgen daarbij jouw volle aandacht.

NIMA B Communicatie Opleiding en Examen

Je bereidt je optimaal voor op het NIMA B Communicatie Examen met een NIMA Opleiding bij Ć©Ć©n van onze opleiders. Tijdens de opleiding richt je je onder andere op het schrijven en presenteren van een corporate communicatieplan. Dit is tevens een van de twee onderdelen van het NIMA Examen.
NIMA is een onafhankelijk exameninstituut. Na het volgen van de opleiding doe je examen bij NIMA. Een NIMA Diploma wordt hoog gewaardeerd en vergroot je kansen op een groeispurt binnen je communicatiecarriĆØre aanzienlijk.

Het examen bestaat uit twee onderdelen:

    • NIMA B1 Communicatie: je maakt een schriftelijk examen dat bestaat uit een case uit de praktijk. Hierover beantwoord je open vragen;
    • NIMA B2 Specialisatie Corporate Communicatie: je schrijft een communicatieplan dat je vervolgens presenteert en verdedigt tijdens een mondeling examen.
        Wil je exact weten wat er van je wordt verwacht tijdens de examens? Bekijk dan de

exameneisen

    • .
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X