NIMA Communicatie Opleidingen

NIMA Communicatie Opleidingen

Wil jij nog beter worden in het communicatievak? Met een NIMA Communicatie Opleiding vergoot je jouw kennis en vaardigheden binnen dit mooie vakgebied. Na het succesvol afronden van de examens heb je een Europees erkend communicatiediploma op zak en dat geeft je een flinke voorsprong als je gaat solliciteren. Tijdens de NIMA Communicatie Opleidingen leer je alle ins en outs van het vak, zodat jij straks die waardevolle communicatierol kunt invullen.

Bekijk het aanbod

Aanbod NIMA Communicatie Opleidingen

Studieadviestool

Ben je er nog niet helemaal uit welke opleiding het beste bij jou past? Gebruik dan onze studieadviestool.

NIMA Communicatie Opleiding

NIMA Basiskennis Communicatie

Geen enkel bedrijf kan zonder goede communicatie, zowel binnen de organisatie als naar buiten toe. De opleiding NIMA Basiskennis Communicatie gaat in op de basisbegrippen van de belangrijkste communicatievormen. Je leert over het communicatieproces tussen zender en ontvanger en hoe je dit zo goed mogelijk laat verlopen. Ook marketingcommunicatie, content en (online) media komen uitgebreid aan bod.

Meer informatie?
NIMA A Communicatie

NIMA A Communicatie

NIMA A Communicatie is een veelzijdige opleiding. Met de opgedane kennis kun je modellen en theorieën in communicatie vertalen naar een duidelijk en concreet communicatieplan voor je organisatie. Ook ben je in staat online en offline content te produceren en kun je een mediaplan opstellen. Na het afronden van deze opleiding weet je als geen ander hoe je de boodschap van je organisatie vertaalt naar presentaties, persberichten in online en offline media.

Meer informatie?
NIMA B Communicatie

NIMA B Communicatie

De opleiding NIMA B Communicatie is bedoeld voor communicatieprofessionals die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Ambieer jij een leidinggevende functie in communicatie? Wil je jezelf verder ontwikkelen in dit vakgebied? Dan is dit de opleiding voor jou.

Meer informatie?