marketingcommunicatie

NIMA Marketing Opleidingen

Aan de slag als marketeer? Na deze opleidingen ben je bekend met het hele marketingproces. Ook op het gebied van online marketing word je een echte kenner. Je weet hoe je jouw bedrijf beter vindbaar moet maken voor zoekmachines, hoe je (online) marketingmiddelen moet inzetten en hoe je relevante content maakt en plaatst. Wil jij ook een Europees erkend diploma op het gebied van marketing? En wil je dat streepje voor op jouw collega’s?

Volg dan een van de marketingopleidingen van NIMA en geef je loopbaan een boost!

Bekijk het aanbod

Aanbod NIMA Marketing Opleidingen

Wil jij ook een NIMA Marketing Diploma? Kies dan voor een NIMA Marketing Opleiding bij een van onze Education Partners. Onze partners bieden marketingopleidingen op verschillende niveaus. NIMA Basiskennis (Online) Marketing is te vergelijken met een mbo-opleiding niveau 3, NIMA A (Online) Marketing mag je vergelijken met mbo 4 aangevuld met werkervaring, NIMA B (Digital) Marketing is te vergelijken met een hbo-opleiding en NIMA C heeft hetzelfde niveau als een wo-masteropleiding. Daarnaast bieden we in samenwerking met Business University Nyenrode en de Erasmus Universiteit ook twee post-masterprogramma’s. Voor meer informatie klik je op de onderstaande opleidingen.

NIMA B Marketing

Studieadviestool

Ben je er nog niet helemaal uit welke opleiding bij jou past? Gebruik dan onze studieadviestool.

Marketingteam

NIMA Basiskennis Marketing

NIMA Basiskennis Marketing is de ideale opleiding wanneer je overweegt je eerste stappen richting een marketingcarrière te maken. Na het volgen van deze opleiding ben je goed in staat je marketingcollega’s te ondersteunen en ben je een prima gesprekspartner voor externe bureaus en leveranciers.

Meer informatie?
NIMA Online Marketing Opleiding

NIMA Basiskennis Online Marketing

NIMA Basiskennis Online Marketing is dé opstap naar een mooie carrière in de wereld van digitale marketing. Bijvoorbeeld als je aan de slag wilt als junior online marketeer of junior e-mailmarketeer. Je zult ervaren dat je met dit diploma een flinke voorsprong hebt bij online marketingvacatures.

Meer informatie?
NIMA A Marketing

NIMA A Marketing

Heb jij ambities om het ver te schoppen in je marketingcarrière? Dan is NIMA A Marketing je beste start. Tijdens een NIMA A Marketing Opleiding komen alle facetten van het marketingvak uitgebreid aan bod.

Meer informatie?
NIMA A Online Marketing

NIMA A Online Marketing

NIMA A Online Marketing is een uitgebreide opleiding. Alle belangrijke elementen op het gebied van marketing komen aan de orde. Deze wordt aangevuld met de nieuwste online ontwikkelingen. Met dit diploma op zak vergroot je jouw kansen bij het reageren op online marketingvacatures aanzienlijk.

Meer informatie?
NIMA B Marketing

NIMA B Marketing

NIMA B Marketing is een opleiding op niveau hbo+ en is gericht op marketingprofessionals die klaar zijn voor een volgende stap in hun marketingcarrière. Is jouw ideale functie die van marketingmanager, senior productmanager of senior brandmanager? NIMA B Marketing stoomt je klaar voor de praktijk.

Meer informatie?
NIMA B Digital Marketing

NIMA B Digital Marketing

Bij de specialisatie NIMA B Digital Marketing ligt de nadruk op online marketing. Online marketing heeft de afgelopen jaren een solide plaats verworven binnen het marketingspectrum. Je leert welke kansen en mogelijkheden online marketing biedt. Je herkent de customer journey van jouw klant en weet welke digitale marketingactiviteiten in welke fase thuishoren en hoe je deze activiteiten kunt monitoren en bijsturen.

Meer informatie?
Business Member

NIMA C Marketing

Stop je niet voordat je de top in het marketingvak hebt bereikt? Ben je de commerciële beleidsbepaler van een organisatie of merk, of ambieer je deze functie? Dan is NIMA C Marketing je op het lijf geschreven. Je gaat commerciële uitdagingen vanuit een helikopterview analyseren en vertaalt de uitkomsten naar een slagvaardig strategisch marketingbeleid.

Meer informatie?

Post-Master Marketing Leadership

Je bent een ambitieuze marketeer en wil doorgroeien naar die rol als teamleider, waarin je het verschil gaat maken en gaat bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf. Voor marketeers zoals jij heeft NIMA een nieuwe post-master ontwikkeld in samenwerking met Erasmus Marketing Institute (EMI), namelijk de Post-Master Marketing Leadership.

Meer informatie?
Nyenrode

Strategic Marketing Management

Ben jij die ambitieuze marketingprofessional die ervoor wil zorgen dat marketing een centrale rol speelt binnen jouw organisatie? Wil je een duurzame groei realiseren en een team meenemen in de veranderingen die daarvoor nodig zijn? Dan is de het Strategic Marketing Management Programma echt iets voor jou.

Meer informatie?