NIMA Sales Diploma

NIMA Sales Opleidingen

Wil jij je carrière een stevige impuls geven op het gebied van sales- en/of accountmanagement? Dan is een NIMA Sales Opleiding echt iets voor jou. Met deze compacte programma’s til je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau.
Je creëert een visie op gebied op sales- en accountmanagement. Daarbij ga je aan de slag met verkooptechnieken en effectief onderhandelen. Zo ontwikkel jij je tot een echte salesprofessional.

Bekijk de opleidingen

Aanbod NIMA Sales Opleidingen

Wil jij ook een NIMA Sales Diploma? Kies dan voor een NIMA Sales Opleiding bij een van onze Education Partners. Er bestaan drie NIMA Sales Opleidingen: NIMA Basiskennis Sales, NIMA A Sales en NIMA B Sales. Het verschil tussen de drie opleidingen is het niveau. Voor meer informatie over de verschillende opleidingen klik op de onderstaande knoppen of lees verder.

Studieadviestool

Ben je er nog niet helemaal uit welke opleiding het beste bij je past? Gebruik dan onze studieadviestool. Aan de hand van een aantal korte vragen, vinden we de opleiding die het beste bij je past.

NIMA Basiskennis Sales

NIMA Basiskennis Sales geeft je een brede, stevige basis in jouw saleskennis en – vaardigheden. Na het volgen van de opleiding beheers je de gesprekstechnieken en verkoopvaardigheden om jouw deals te sluiten. Je maakt kennis met het inkoopproces, het opstellen van verkoopplannen en de verkoopcyclus.

Meer informatie?

NIMA A Sales

Alle belangrijke facetten van sales komen in deze complete opleiding aan de orde. Je krijgt de inhoudelijke kennis om je klant te overtuigen en te begeleiden naar zijn beslissing tot aankoop. Ook het onderhandelingsproces krijgt ruime aandacht.

Dankzij veel rollenspellen, cases en praktijksituaties ben je na de opleiding uitstekend in staat om je nieuwe vaardigheden toe te passen binnen je eigen organisatie, onafhankelijk van de branche waarin deze zich bevindt.

Meer informatie?
NIMA B Sales

NIMA B Sales

Met het NIMA B Sales Diploma ben je klaar voor een functie als salesmanager, nationaal of internationaal, en in elke gewenste branche. Je kunt een verkoopplan opstellen en uitvoeren en kunt leidinggeven aan een salesafdeling.

Meer informatie?