NIMA Passe-partout - de musthave voor iedere marketeer

Passe-partout

Dé musthave voor iedere marketeer

Ben jij een werkzaam in de marketing, communicatie en/of sales en wil je blijven ontwikkelen in je vak? Wil je de ene week een class bijwonen, de andere week aan een workshop meedoen en volgende maand starten met een 5-daagse course? Kies dan voor het NIMA Passe-partout.

Het NIMA Passe-partout is dé musthave voor iedere marketeer. Voor slechts € 1.750 excl. btw heb jij al een NIMA Passe-partout en mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events. Bij deelname aan 4 masterclasses heb je jouw investering er al uit! Het aanbod van de NIMA Academy is heel divers. Zo bieden we bijvoorbeeld trainingen in overtuigingskracht en personal branding, workshops over LinkedIn en copywriting, maar ook meerdaagse mastercourses over marketingcommunicatie en bijvoorbeeld digital marketing. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit het omvangrijke aanbod van NIMA. Voor het gehele aanbod ga je naar onze classes en events.

Voorwaarden

Het passe-partout is persoonsgebonden en exclusief voorbehouden aan NIMA Blue, Red, Connect en Business Members. Voor de overige voorwaarden zie onze fair access policy.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X