Sluit je aan met het NIMA Persoonlijk lidmaatschap

Wij zijn NIMA, dé beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. In 1966 zijn wij opgericht door marketeers uit het bedrijfsleven, adviesbureaus en marketingwetenschap en worden sinds dat moment beschouwd als de grondlegger van het marketingdenken in Nederland.

Wij ondersteunen marketeers gedurende hun hele loopbaan in zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij door onze leden met elkaar in contact te brengen en hen non-stop te inspireren. Dagelijks organiseren wij trainingen, masterclasses, workshops, examens, netwerkborrels en marketingfeestjes. Kortom, voor ons is de ontwikkeling van marketeers, marketingteams en het marketingvak dagelijks top of mind.

NIMA Red or Blue

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

Als professional heb je verschillende manieren waarop je je kunt aansluiten bij NIMA. Zo kun je kiezen voor een persoonlijk lidmaatschap of een zakelijk lidmaatschap.

Test welke lidmaatschap bij je past

Join the club

Wil je profiteren van alles dat wij voor onze leden organiseren? Sluit je dan nu aan. Je kunt je persoonlijk bij ons aansluiten met NIMA Blue of met NIMA Red. Beide lidmaatschappen kun je verder uitbreiden met verschillende plus-opties.

Info & offerte voor de opleiding Persoonlijke lidmaatschappen aanvragen

 • Hidden

Blue

Nu 105 euro

 • Toegang tot NIMA Communities en het NIMA Netwerk
 • 20% korting op het volgen van NIMA Academy Classes
 • Activering in NIMA Diplomaregister
 • Een jaar lang MarketingTribune op je deurmat (t.w.v. 215 euro)
 • Het Marketingfacts Jaarboek (t.w.v. 29,95 euro)

 

Red

310 euro

 • Toegang tot NIMA Communities en het NIMA Netwerk
 • 20% korting op het volgen van NIMA Academy Classes
 • Activering in NIMA Diplomaregister
 • Een jaar lang MarketingTribune op je deurmat (t.w.v. 215 euro)
 • Het Marketingfacts Jaarboek (t.w.v. 29,95 euro)
 • Een kaartje voor de NIMA Marketing Day (t.w.v. 349 euro)
 • De mogelijkheid om een NIMA Persoonstitel te voeren
  (dit is een plus-optie)

Plus-opties

Naast de standaard onderdelen bieden we vele extra’s om het lidmaatschap nóg completer te maken. Hiermee kun je het lidmaatschap zo invullen dat het helemaal bij jouw persoonlijke ontwikkeling past. Breid je lidmaatschap uit met de onderstaande mogelijkheden.

Passe-partout
Young professional

Wil jij je carrière boosten en ben je tussen de 25 en 35 jaar oud? Dan is de community NIMA Young Professional Membership echt iets voor jou!

Career Booster

Met de NIMA Career Booster geef je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Dit programma is geschikt voor alle jonge professionals die vakinhoudelijk willen groeien, maar het nogal een uitdaging vinden om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. Een marketingmentor uit het Career Booster-programma is dan hét antwoord.

Register Marketeer

Ben jij een hoogopgeleide marketeer met (meer dan) 15 jaar ervaring? Bekijk of je in aanmerking komt voor de titel Register Marketeer.

Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Senior Digital Professional

nima-opleiding

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Senior Communication Professional

Business Member

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Marketing Executive Club (MEC)

Ben je eindverantwoordelijk voor organisatie, merk of marketing? Sluit je aan bij de Marketing Executive Club.

NIMA Books

NIMA houdt voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. Eén keer per drie maanden roepen we een echte must-read uit tot marketingboek van het kwartaal. Die boeken ontvang je wanneer je gebruik maakt van NIMA Books.

Kennistoets

NIMA Kennistoets

Ben je benieuwd naar jouw actuele marketingkennis? Maak dan gebruik van de NIMA Kennistoets. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen.

NIMA Zuid

Woon of werk je in het zuiden van Nederland en wil je graag netwerken in de regio? De regiocommunity NIMA Zuid organiseert vier keer per jaar interessante en gezellige bijeenkomsten.