NIMA Classes & Events

Via de NIMA Academy kun je als marketing-, communicatie- of salesprofessionals jaarlijks meer dan 120 classes, trainingen, workshops, leergangen en community events volgen. Kennissessies in verschillende formats, waarin theorie en praktijk door bevlogen experts met elkaar worden verbonden.

Masterclass
Tijdens de NIMA Masterclass behandelen we een specifiekthema waarbij we de theorie combineren met de praktische toepassing. Basiskennis aangaande het marketingthema is tijdens het volgen van deze class een vereiste.

Mastercourse
Tijdens de NIMA Mastercourse word je in meerdere sessies helemaal bijgepraat over een specifiek thema.

Training
Tijdens de NIMA Training krijg je alle tools mee om direct aan de slag te gaan met het onderwerp wat behandeld wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personal branding, leiderschap en presenteren.

Workshop
Belangrijk bij de NIMA Workshop is het component ‘doen’. Tijdens deze sessie ga je direct aan de slag.

Community events
Onze 23 communities organiseren ieder jaarlijks minimaal twee sessies waarbij netwerken een groot component is. Van bedrijfsbezoek tot inspiratiesessie.

Education Days
Vier keer per jaar organiseren we in samenwerking met MOA de Education Days speciaal voor docenten in zowel het particulier als het regulier onderwijs.

Incompany Sessies
Wil je een hele groep binnen jouw organisatie trainen? Kies dan voor een Incompany Sessie.

 


WordPress Themes
X
X
X