Regio Zuid

NIMA Regio Zuid biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Zuid-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Themamiddagen
Wat is de overeenkomst tussen Bavaria, Brabants Dagblad, De Efteling, DSM, Leolux, Philips, PSV, Rockwool, Docdata, Eindhoven 365, Bruynzeel Keukens en Mars? ‘Het zijn sterke, aansprekende merken.’ Klopt! ‘Ze zijn gevestigd in het Zuiden van het land.’ Klopt ook. Maar er is nog een overeenkomst: NIMA Regio Zuid. Deze sterke, aansprekende merken uit het Zuiden hebben in de afgelopen jaren de marketeers van NIMA Regio Zuid met open armen ontvangen om ze een kijkje in hun marketingkeuken te gunnen.

Ook in 2017 zijn we er weer in geslaagd om een viertal mooie bedrijven bereid te vinden om de marketeers van NIMA Regio Zuid gastvrij te ontvangen. Vier inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje.

De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 20.00 uur.

Met een presentatie over marketinginsights en een rondleiding biedt elke bijeenkomst ruimte om marketingervaringen op te doen en uit te wisselen.

Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten. Soms over een voor jou ‘vreemde’ markt, die bruikbare ideeën voor je eigen organisatie oplevert. Inspiratie uit onverwachte hoek, dat is wat je van NIMA Zuid mag verwachten!

Waarom cyclusinschrijver worden?
NIMA Members kunnen zich inschrijven voor de volledige jaarcyclus van vier bijeenkomsten (inclusief vier diners). Members ontvangen daarmee € 125 korting en krijgen voorrang op ‘eenmalige bezoekers’ wanneer een bijeenkomst bijna uitverkocht is.

  • Een eenmalig bezoek kost € 125 (exclusief BTW) voor NIMA Members.
  • Een eenmalig bezoek kost € 250 (exclusief BTW) voor niet members.
  • NIMA Members worden voor € 375 (exclusief BTW) cyclusinschrijver.

Schrijf je hier in voor de volledige jaarcyclus.

NIMA Zuid gaat Oost
Maar voor de échte klapper dit jaar beperken we ons niet tot onze eigen regio: we trekken oostwaarts naar Berlijn, de Europese hub voor aansprekende bedrijven als Zalando, HelloFresh, AirBerlin, Etihad en SoundCloud. In de Duitse hoofdstad wordt iedere 20 minuten een start-up opgericht. In de volksmond wordt de stad dan ook regelmatig ‘Silicon Allee’ genoemd. Met een grote diversiteit aan culturen, ideeën en een wereldwijd bekende clubscene is Berlijn dé stad voor jonge ondernemers.
Het 50-jarig jubileum van NIMA bracht ons op het idee om wat bijzonders aan te bieden dit jaar: een marketingweekend, inspirerend en bourgondisch zoals je van ons gewend bent. Reserveer daarom 6-8 oktober in je agenda!

Het marketingweekend kost € 300 excl. btw. voor cyclusinschrijvers. Zonder cyclusinschrijving betaal je € 575 (als niet-NIMA Member € 750). Schrijf je daarom nu in voor het marketingweekend en geniet van het voordeel!

Netwerkborrels
Stephan Kwast SMP is verantwoordelijk voor twee GRATIS netwerkborrels die voor NIMA Members uit het zuiden van Nederland worden georganiseerd. Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals! Ben je (nog) geen member, maar wil je wel deelnemen? Stuur dan een mail naar events(at)nima.nl.

Benieuwd naar onze sessies? Check:

Contact en meer informatie
NIMA Regio Zuid is van en voor marketeers. Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten of – beter nog – actief member worden, neem dan contact op met Floris van Dam via f.vandam@nima.nl of 020-5039353.

 

Anja Bekkers (voorzitter)
Eigenaar, 2connect2
06-36057681
Daan Lammers SMP
Owner, Laméco Development B.V.

Marieke Heesakkers SMP
Marketing Manager, Berkvens Deursystemen en Limburgia Utiliteitsdeuren

Stephan Kwast SMP
Owner, MEGAWATT Advertising & Fieldmarketing

Vincent Sieben
Senior Marketing Manager, Philips Health Systems

Gijs van Male
Owner, Brand New Idea

Sinds januari 2016 is Anja voorzitter van deze NIMA Regio Community. Om die reden interviewde NIMA haar kort. Lees hier het interview terug.

DSC04868_

VLNR: Vincent, Daan, Gijs, Marieke, Anja en Stephan

Privé: NIMA Regio Zuid borrel: The Power of ‘&’: co-marketing bij SAP

Helaas dit evenement heeft al plaats gevonden

Een kijkje in de co-marketing aanpak van de zakelijke markt

NIMA Zuid inspireert: Bierbrouwerij De Koningshoeven / La Trappe Trappistenbier

Helaas dit evenement heeft al plaats gevonden

Bier verkopen door te fluisteren

NIMA Zuid inspireert: Movico

Helaas dit evenement heeft al plaats gevonden

Marketing on the Road!

NIMA Zuid: Marketingweekend Berlijn

Helaas dit evenement heeft al plaats gevonden

NIMA Zuid gaat Oost

NIMA Zuid inspireert: ASML

Helaas dit evenement heeft al plaats gevonden

Over Employer Branding

WordPress Themes
X
X
X