Sales

In de hedendaagse wereld van agile change, de intrede van de Buyer 2.0 en door de toepassingen en adaptie van nieuwe technologieën -zoals Internet of Things, Kunstmatige Intelligence en bewustwording van Neuroscience in Sales & Marketing-  is Sales een nog uitdagender vak geworden, zowel voor Sales Leaders als voor Sales Reps. NIMA is sinds juni 2017 gestart met een platform speciaal voor sales professionals. Naast de platformen gericht op marketing en communicatie, bieden we nu ook een platform dat gericht is op kennisdeling binnen het domein sales. De belangrijkste kennisstromen die binnen dit vakgebied benoemd kunnen worden, zullen door dit platform worden behandeld tijdens netwerkbijeenkomsten/inspiratiesessies.

Voor wie is dit platform interessant?
De NIMA Sales Community vormt het platform voor alle Sales Leaders, sales-marketeers, sales enablement managers, business development managers, lead generation officers/ operators & social selling officers, sales excellence managers en Sales Professionals die zich willen blijven ontwikkelen, nieuwsgierig zijn naar nieuwe trends in het Sales-vak en gelijke tred willen houden met agile change.

Waarom? Omdat wij bij willen dragen aan jouw succes in Sales; door ontwikkeling, coaching, uitwisselen van kennis, ideeën, inspiratie, prikkelen en netwerken langs de kaders van Sales-Visie, Sales-Leiderschap, Sales-Talentontwikkeling en Kennis en Netwerken openen, middels inspirerende bijeenkomsten, workshops en andere vormen van kennisdeling.

Vind jij het interessant om je aan te sluiten bij dit platform en mee te helpen met het organiseren van inhoudelijke kennissessies/netwerkbijeenkomsten? Neem dan contact op met Floris van Dam.

 

Mario de Roo
Chief Knowledge And Learning Curator

Annemarie Lindenaar
Marketing & Communicatie en Events

Margerieth Visser SMP NQL
International Sales Consultant, Miller Heiman Group EMEA

WordPress Themes
X
X
X