NIMA Career Booster

Je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Vakinhoudelijk groeien? Iedereen wil het, maar veel jonge en ambitieuze marketeers vinden het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan. NIMA maakt het je makkelijk. Voor jou als jonge marketingprofessional biedt NIMA een uitstekend coachingsprogramma: de NIMA Career Booster.

Wat houdt het in?
Groeien doe je bij NIMA niet alleen. NIMA is een beroepsvereniging die professionals in verschillende stadia van hun loopbaan met elkaar in contact brengen. Het NIMA Career Booster Programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarbij je voor een periode van twee jaar intensieve begeleiding krijgt van en kunt sparren met een persoonlijke, zeer ervaren marketingmentor uit het uitgebreide NIMA Netwerk. Op deze manier heb je dan altijd de beschikking over een onafhankelijk én vertrouwelijk klankbord waar je terecht kunt met al je marketing- en loopbaanvragen.

Top Marketing Tours
Naast 1-op-1 sessies met een mentor, kom je regelmatig met vakgenoten in aanraking en kun je kennis en ervaring opdoen door een kijkje te nemen in andermans ‘marketingkeuken’ tijdens Top Marketing Tours.
De eerstvolgende Top Marketing Tour is op 11 mei bij ING. De overige tours die in 2017 worden georganiseerd, worden hier binnenkort gepubliceerd.

Jaarlijks Career Booster Event
Eén keer per jaar komen alle mentoren en mentees bijeen tijdens het Career Booster Event. Lees hier terug hoe openhartig o.a. Patrick Kuijsters, Director Marketing & Online van de Volksbank tijdens het Career Booster Event op 6 april 2017  vertelde welke afslagen hij gedurende zijn loopbaan heeft gemaakt en hoe hij kwam waar hij zit.

Wat krijg je?
NIMA organiseert en faciliteert aan de hand van een persoonlijke intake een maatwerkprogramma. Je werkt aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door intervisie, ongeveer vijf coachingsgesprekken met je persoonlijke marketingmentor en vier bedrijfsbezoeken per jaar bij grote A-merkorganisaties; de Top Marketing Tour!

Wat kost het?
Als NIMA lid betaal je slechts € 495 per jaar.

Meer weten?
Neem dan contact op met Renata van der Teems via r.vanderteems@nima.nl of 020 – 5039358.

Wil jij jezelf ook een boost geven? Meld je dan vandaag nog aan!

Martine_Boekestein
De NIMA Career Booster is voor mij de volgende stap in mijn carrière. Ik heb een goede basis gelegd na mijn studie en mijn eerste jaren als marketing specialist, en ben nu klaar om me zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen in het marketingvak. Het was voor mij een logische keuze om voor de NIMA Career Booster te kiezen, omdat NIMA het meest gerenommeerde marketinginstituut in Nederland is en vele mooie (marketing)bedrijven zijn aangesloten, waardoor je veel nieuwe mensen uit het vak leert kennen en van hen kan leren. Door de gesprekken met mijn mentor en de deelname aan de Top Marketing Tours samen met de andere deelnemers, deel ik ervaringen en doe ik nieuwe ervaringen op. Met die kennis en ervaring, hoop ik over twee jaar klaar te zijn om als Brand Manager of Marketing Manager aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit!   | Martine Boekestein, Specialist Marketing Communication bij Rijk Zwaan |

 

WordPress Themes
X
X
X
X