Betalen, verzetten en annuleren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Rondom het betalen, verzetten en annuleren van NIMA Examens hanteert NIMA een aantal voorwaarden. 

 

Betaling examengeld
Als examenkandidaat ben je zelf verantwoordelijk voor het tijdig nakomen van de betalingsverplichtingen, ook indien het verschuldigde examengeld door de werkgever wordt betaald.

Wanneer op de examendag geen betaling is ontvangen, kan alleen aan het examen worden deelgenomen nadat je ter plaatse de gefactureerde examenkosten, verhoogd met een administratieve toeslag van € 50, via een pinbetaling voldoet. Dit geldt ook wanneer de betaling door de werkgever zou worden gedaan.

Verzetten of annuleren van het examen
Voor meer informatie met betrekking tot het verzetten van je examen of het annuleren van deelname aan het NIMA Examen kun je contact met ons opnemen per mail examens@nima.nl. Het annuleren of verzetten van een NIMA Examen dient altijd schriftelijk via examens@nima.nl (met opgaaf van reden) aangevraagd te worden.

Verzetten van een examen naar een ander examenmoment
Wil je een  NIMA Examen verzetten naar een ander examenmoment? Dan zijn de volgende voorwaarden van toepassingen:

  • Je mag het examen maximaal twee keer kosteloos verzetten naar een ander examenmoment.
  • Het verzetten van een NIMA Examen kan tot vier weken voor afname van een examen kosteloos.
  • Vanaf vier weken tot aan één week voor afname van een  NIMA Examen bedragen de kosten € 100 voor het verzetten.
  • Een week voor afname van het examen is verzetten, in verband met reeds gemaakte planning en kosten, niet meer mogelijk en is het volledige examengeld verschuldigd.
  • Het volledige examengeld is eveneens verschuldigd wanneer je zonder tijdig verzetten van het examen niet aanwezig bent op de examendag.

Annuleren
Binnen 14 dagen na inschrijving voor een NIMA Examen mag je een examen kosteloos annuleren. Deze termijn gaat in op het moment dat je een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen. Schrijf je je twee weken voor het examen nog in, dan is annuleren niet meer mogelijk en ben je het volledige examengeld verschuldigd. Bij het annuleren van een examen vindt er geen restitutie van het examengeld plaats. Dit met uitzondering van zeer bijzondere omstandigheden zoals overlijden, blijvende invaliditeit en langdurige ziekte.

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WordPress Themes
X
X
X
X