NIMA Examens in regulier onderwijs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Steeds meer onderwijsinstellingen en hun docenten zien en ervaren de toegevoegde waarde van NIMA. Docenten houden hun kennisniveau continu op peil via de NIMA Education Days en deelname aan de kennissessies van de NIMA Academy en studenten vergroten significant hun kansen op de arbeidsmarkt met het officiële NIMA Diploma op zak.

NIMA gelooft in een optimale en geïntegreerde samenwerking waarbij er een logische overdracht ontstaat tussen NIMA en de onderwijsinstellingen in het regulier onderwijs in het commerciele domein.  Zowel in het MBO als HBO onderwijs is NIMA nauw betrokken bij de ontwikkeling van marketingopleidingen en actief in de toetsing van kennis en vaardigheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MBO Onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) staat in het middelpunt van de Nederlandse samenleving. Het MBO is de kurk waarop de Nederlandse economie drijft. Ongeveer 40% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een opleiding in het MBO gevolgd. Zonder goed opgeleide MBO’ers kan de Nederlandse samenleving niet functioneren, ook niet in het commerciële domein.

Lees meer ▸
WordPress Themes
X
X
X
X