NIMA Qualified Lecturer

NIMA Qualified Lecturer

NIMA heeft met de titel NIMA Qualified Lecturer een kwaliteitskeurmerk voor marketingdocenten geïntroduceerd. De titel NIMA Qualified Lecturer mag je voeren wanneer je beschikt over een marketingopleiding op minimaal NIMA B of HBO niveau en tenminste drie jaar werkzaam bent als marketingdocent.

Ben je minimaal drie jaar werkzaam als docent (min. 40u per jaar) in het marketingonderwijs in de breedste zin van het woord (marketing, marktonderzoek, sales, communicatie)? En heb je een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau of NIMA B? Dan kun je de titel NIMA Qualified Lecturer aanvragen. Stuur je CV naar de projectmanager NIMA Qualified Lecturer ter beoordeling. Een eerste screening is vrijblijvend en kosteloos.

 


Hoe blijf je Qualified Lecturer?

Onderdeel van de NIMA Qualified Lecturer certificering is de Permanente Educatie. Doel van PE is dat de Qualified Lecturer over actuele kennis van het marketingvak beschikt. Marketing in de breedste zin van het woord, marktonderzoek, communicatie, verkoop of andere terreinen van klantgericht ondernemen horen hierbij. Om inzichtelijk te maken dat

Lees meer ▸

In praktijk

Speciaal voor NIMA Qualified Lecturers worden er kennissessies georganiseerd die inspelen op de trends en ontwikkelingen die zowel in het onderwijs als op de werkvloer een rol spelen. 

Lees meer ▸

Voordelen

Met de titel NIMA Qualified Lecturer kun je je als docent onderscheiden en er zijn nog meer voordelen:

Lees meer ▸
WordPress Themes
X
X
X