RM netwerk

Voor de gecertificeerde Register Marketeers is het NIMA netwerk voor Register Marketeers opgericht. Het netwerk biedt een inspirerende omgeving voor het uitwisselen van ideeën en ontwikkelingen met vakprofessionals.

Het netwerk wordt bestuurd door het college RM (CRM). Het college RM organiseert netwerkbijeenkomsten waarbij collegiale kennismaking en uitwisseling wordt bevorderd, expert classes waar kennisoverdracht centraal staat en intervisiebijeenkomsten waar meningen en visies worden gedeeld. Middels deelname aan deze bijeenkomsten kunnen Register Marketeers hun kennis actualiseren en daarmee permanente educatie (PE) punten behalen. Tijdens een feestelijke uitreiking worden nieuwe Register Marketeers van het betreffende jaar benoemd. Alle Register Marketeers ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging.

We gaan in 2018 verder met twee keer per jaar een strategie-sessie volgens het concept RM NEXT, omdat we vinden dat RM sessies moeten gaan over de nieuwe samenleving, de nieuwe economie en de nieuwe marketeer. Daarnaast (her)introduceren we de RM TALK. Inspiratie, passie en humor zijn de ingrediënten. Geïnspireerd op TED talk biedt RM TALK een podium voor passie. Waar word jij door geraakt? Wat wil je delen met de andere RM’ers? Uiteraard staat er ook een goede-doelen-intervisie op de agenda in de zomer. Tot slot plannen we, na het succes van dit jaar, ook komend jaar een RM trip naar het buitenland. Waarheen en de invulling volgen. Het zal opnieuw vertrek op donderdagmiddag zijn en terug op vrijdagavond, met de optie dan zelf een weekend te verlengen.

Planning RM sessies 2018       

24 januari 2018 Digital Revolution in B2B: Lead or die? starttijd 15.00u bij 3M, Delft
8 februari 2018 RM Diner starttijd 18.30u bij Rabobank, Utrecht
9 april 2018 RM Talk starttijd 16.00u bij BusinessOpeners, Amsterdam
17 mei 2018 RM Next – thema Internal Branding starttijd 15.30u bij EndemolShine, Amsterdam
21 juni 2018 NIMA Marketing Day (incl ontbijtsessie RM) starttijd 7.30u, De Fabrique, Maarssen
29 augustus 2018 RM intervisie goed doel: ALS starttijd 15.30u, Stichting ALS, Den Haag
25 september 2018 RM Next – thema blockchain/technologie starttijd 14.00u, CM, Breda
1 & 2 november 2018 RM trip buitenland do-mid tm vrij-avond, Berlijn
29 november 2018 RM Next – thema Ethiek starttijd 15.30u, locatie volgt nog (Randstad)

Aanmelden of vragen? mail naar events@nima.nl.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X