NIMA Persoonstitels

NIMA geaccrediteerde persoonstitels

Als professional in het commerciële domein ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig. Van marketeers en communicatieprofessionals wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maak je zichtbaar dat jij die hooggekwalificeerde professional bent die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis? Dat doe je met een Europees geaccrediteerde persoonstitel.

Er zijn vijf verschillende titels: Register Marketeer, Senior Marketing Professional, Senior Digital Professional, Senior Communication Professional en NIMA Qualified Lecturer. Voor alle vijf geldt dat NIMA de enige instantie in Nederland is die deze titels mag uitgeven.

NIMA Persoonstitels

Register Marketeers
Register Marketeer

De titel Register Marketeer is een Europees kwaliteitskeurmerk voor topmarketeers. Alleen zeer ervaren en hooggekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden.

Lees meer
persoonstitel-SMP
Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Lees meer
persoonstitle-SDP
Senior Digital Professional

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Lees meer
persoonstitel-SCP
Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

Lees meer
persoonstitel-NQL
NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Lees meer