Persoonstitels

Persoonstitels

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maak je zichtbaar dat jij die hooggekwalificeerde marketeer bent die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis?

Be a certified marketeer!

Ons land telt duizenden beoefenaren van het vak marketing. Echter, omdat iedereen zich marketeer mag noemen, ontbreekt vaak het zicht op kwaliteit. Met een door NIMA uitgegeven, internationaal erkende titel achter je naam maak je jouw kwaliteiten zichtbaar voor de buitenwereld en onderscheid je je van collega-marketeers. NIMA is door de European Marketing Confederation (EMC) geaccrediteerd om marketeers te certificeren.

Je komt in aanmerking voor een marketingtitel wanneer je een marketingdiploma hebt, beschikt over aantoonbare ervaring als marketingprofessional en bereid bent een bijdrage te leveren aan de herkenbaarheid van het marketingvak. Als titelhouder houd je je kennis op peil door het volgen van Permanente Educatie.

Register Marketeer

De titel Register Marketeer is een Europees kwaliteitskeurmerk voor topmarketeers. Alleen de zeer ervaren en hooggekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden.

Senior Digital Professional

Als Senior Digital Professional laat je zien dat je niet alleen marketeer bent, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Senior Marketing Professional

Het marketingvak is een dynamisch en uitdagend vakgebied. Hoe ga jij als marketeer om met deze snelle ontwikkelingen? Hoe blijf jij voorop lopen? Als Senior Marketing Professional toon het belang van Permanente Educatie aan.

Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional bewijs je niet alleen over de nodige senioriteit en ervaring te beschikken, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare Permanente Educatie. NIMA is de enige instantie in Nederland die de titel mag toewijzen.

NIMA Qualified Lecturer

Wil je bijblijven in je vak? Wil jij je onderscheiden als docent in de marketing? Wil je deelnemen aan een netwerk van marketingprofessionals? Dan is de titel NIMA Qualified Lecturer iets voor jou!

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X