Onderscheid je met NIMA Persoonstitels

Er werken ontzettend veel mensen in marketing en communicatie. Maar niet iedereen werkt op hetzelfde niveau. Wil je aan je klanten en (toekomstige) werkgevers laten zien dat je deskundig bent en kennis van zaken hebt? Speciaal hiervoor heeft NIMA exclusieve, internationaal erkende titels in het leven geroepen. Hiermee kan iedereen in één oogopslag zien wat je kwaliteiten zijn en onderscheid je je in jouw vakgebied. NIMA is hiervoor door de European Marketing Confederation (EMC) geaccrediteerd.

Voordelen

Je staat geregistreerd in het NIMA Diplomaregister
Je mag de afkorting van de titel achter je naam zetten het officiële logo gebruiken op je visitekaartje, LinkedIn-profiel, briefpapier en/of website
De titel is een garantie voor een goede en actuele vak-bekwaamheid en hoge kennis en ervaring op het gebied van marketing
Titelhouders onderschrijven een Code of Conduct; een waarborg voor klanten en werkgevers voor correct handelen en acteren.

NIMA Persoonstitels

Er zijn vijf verschillende titels: Register Marketeer, Senior Marketing Professional, Senior Digital Professional, Senior Communication Professional en NIMA Qualified Lecturer. Voor alle vijf geldt dat NIMA de enige instantie in Nederland is die deze titels mag uitgeven:

Register Marketeers
Register Marketeer

De titel Register Marketeer is een Europees kwaliteitskeurmerk voor topmarketeers. Alleen zeer ervaren en hooggekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden.

Lees meer
persoonstitel-SMP
Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Lees meer
persoonstitle-SDP
Senior Digital Professional

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Lees meer
persoonstitel-SCP
Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

Lees meer
persoonstitel-NQL
NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Lees meer