Inschrijven titelhouders - NIMA

Inschrijven titelhouders

Be a certified marketeer

Met een certificering als Register Marketeer, Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional of Senior Digital Professional heb je een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk dat vakbekwame en hooggekwalificeerde professionals erkend. Met je certificering onderschrijf je tevens het belang van toetsbare permanente educatie.

Nadat wij het door jou ingevulde formulier hebben ontvangen, gaan we beginnen met de screening. Dat betekent dat we jouw cv onder de loep nemen om te onderzoeken of je in aanmerking komt voor de door jouw gewenste titel(s). Als je aan de opleidings- en werkervaringseisen voldoet, nemen wij contact op met de aangedragen referenten ter verificatie van jouw cv. Wanneer de screening is voltooid, nemen wij contact met je op en kan je worden gecertificeerd.

Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap richting jouw certificering!

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Geef naam, e-mail, functie en bedrijfsnaam op.
  • Geef naam, e-mail, functie en bedrijfsnaam op.

Let op: als uit de screening blijkt dat je in aanmerking komt voor een titel en je ervoor kiest om de titel aan te gaan dan gelden de volgende voorwaarden. Een titel is altijd persoonlijk en ga je aan voor een langere periode. Indien je bij een Business Member werkzaam bent, verhuist de titel met je mee naar een andere werkgever. Heeft deze geen Business Membership? Dan zal de titel gecombineerd moeten worden met een Gold Membership. Bekijk de pagina van de door jou gewenste titel(s) voor de desbetreffende voorwaarden. Indien je na de vastgestelde PE-periode onvoldoende PE-punten hebt behaald om in aanmerking te komen voor hercertificering, dan komt je titel te vervallen. Je Gold Membership loopt dan wel door, tenzij je die zelf op tijd opzegd.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X