Plus-opties Connect en Business Membership - NIMA

Plus-opties Connect en Business Membership

Plus-opties

Maak jouw Business Membership nu nóg completer

Handige extra’s

Nog meer inhoud geven aan een Connect of Business Membership? Maak dan de keuze om een aantal plus-opties aan het membership toe te voegen.

Extra magazine naar keuze (€ 100 excl. btw)

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘Extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune een (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) per e-mail aan ons door:

Ja, ik wil een extra abonnement

NIMA Books (€ 130 excl. btw)

Speciaal voor de ontvangers van NIMA Books houden we voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. De lat ligt hoog, maar praktische toepasbaarheid, actualiteit en relevantie zijn doorslaggevend. Wil je ook ieder kwartaal een speciaal geselecteerd boek ontvangen?

Ja, ik wil de boekenservice

Extra NIMA Professional (€ 200 excl. btw)

Wil je nóg een collega laten profiteren alle voordelen van jullie NIMA Business Membership? Voor slechts € 200 ontvangt hij/zij een toegangskaart voor de jaarlijkse NIMA Marketing Day t.w.v. € 349 en kan hij/zij de online kennistoets  t.w.v. € 199 doen om te bepalen hoe het ontwikkelpad het komende jaar ingevuld gaat worden.

Ja, ik wil mijn collega ook als vertegenwoordiger van het bedrijfslidmaatschap registreren

Passe-partout (€ 1.750 excl. btw)

Wil je deze week een class bijwonen, volgende week aan een workshop meedoen en volgende maand starten met een 5-daagse course? Kies dan voor het NIMA Passe-partout. Voor maar € 1.750 mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events. Bij 4 masterclasses heb je jouw investering er al uit! Het passe-partout is exclusief voorbehouden aan NIMA Gold, Platinum, Black, Connect of Business Members. Voor de overige voorwaarden zie onze fair access policy.

Ja, ik wil een persoonsgebonden passe-partout

Extra educatiebudget | min. € 500 (excl. btw)

Zijn jullie van plan om kennis op te doen met het volgen van meerdere NIMA Classes & Events in een jaar? Dan is het aankopen van educatiebudget een interessante optie. Dit kan vanaf €500 of een veelvoud hiervan. Wanneer jullie € 2.000 educatiebudget aankopen, dan ontvangen jullie 25% bonusbudget, ofwel: je betaalt € 2.000 en ontvangt € 2.500. Dit geldt voor alle bedragen boven de € 2.000.

Ja, wij willen extra educatiebudget

NIMA Marketing Peil (v.a. € 4.000 excl. btw)

Werk je met een team commerciële professionals en wil je weten waar de kracht of juist verbetergebied ligt van de professional en het team? Laat het team dan op hun actuele marketingkennis testen. Het NIMA Marketing Peil is een snelle, betrouwbare en online scan die inzichtelijk maakt waar de ‘strengths’ en ‘weaknesses’ bij het team liggen. Het helpt tevens richting te geven aan de individuele ontwikkelingsplannen en dat van het team gezamenlijk.

Lees hier meer over het NIMA Marketing Peil

Persoonscertificering tot RM (€ 875 incl. btw)

Sinds enkele jaren bestaan er erkende kwaliteitskeurmerken om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar te maken. De zeer ervaren en hoog gekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden. Je komt voor deze titel in aanmerking wanneer je hoog bent opgeleid op het gebied van marketing (NIMA C of universitair niveau) en circa vijftien jaar werkervaring hebt op hoog strategisch marketingniveau.

Klik hier voor meer informatie over RM

Persoonscertificering tot SMP, SCP of SDP (€ 120 incl. btw)

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maakt je medewerker zichtbaar dat zij/hij die hooggekwalificeerde marketeer is die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis? Met een door NIMA uitgegeven, internationaal erkende titel als Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional en/of Senior Digital Professional!

Klik hier voor meer informatie over persoonscertificering

Extra titel SMP, SCP of SDP (€ 80 incl. btw)

Ben je al gecertificeerd tot Senior Marketing Professional maar kom je als Marcom Professional ook in aanmerking voor bijvoorbeeld de titel Senior Communication- of Digital Professional? Vraag dan tegen gereduceerd tarief een tweede titel aan.

Vraag nu een extra titel aan

MEC (€ 300 incl. btw)

MEC is het Marketing Executive Center. Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Lees nu meer over MEC

Career Booster-Programma (€ 500 excl. btw)

Ben jij een ambitieuze Young Professional tussen 25 en 35 jaar, wil je je persoonlijke ontwikkeling een boost geven, vakinhoudelijk groeien maar vind je het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan? Dan heb jij een marketingmentor nodig!

Lees hier meer over het NIMA Career Booster-programma

Vacatureplaatsingen (€ 200 excl. btw)

NIMA staat als beroepsvereniging in het hart van de marketing, communicatie en sales. Werkgevers en professionals vinden elkaar snel via ons netwerk, ook wat marketingbanen betreft. Wil je jouw vacature ook zichtbaar maken binnen het NIMA Netwerk?

Lees hier hoe eenvoudig het werkt

Integriteitskeurmerk bedrijf (€ 500 excl. btw)

‘Integer zijn’. Betrouwbaar, eerlijk, oprecht en niet omkoopbaar. Doen wat juist is. Dat kan alleen bereikt worden met een kritische houding en bewustwording. Is jouw team op de hoogte van relevante wetgeving? Doe dan gezamenlijk het integriteitsexamen en behaal het integriteitskeurmerk op bedrijfsniveau.

Klik hier voor meer informatie

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X