Career Booster

Career Booster

Je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Vakinhoudelijk groeien? Iedereen wil het, maar veel jonge en ambitieuze marketeers vinden het nogal een uitdaging om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. NIMA maakt het je makkelijk. Voor jou als jonge marketingprofessional biedt NIMA een uitstekend netwerk met coachingprogramma, beter bekend als de NIMA Career Booster.

Wat houdt het in?

Groeien doe je bij NIMA niet alleen. NIMA is een beroepsvereniging die professionals in verschillende stadia van hun loopbaan met elkaar in contact brengt.

Het NIMA Career Booster-programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarbij je voor een periode van twee jaar intensieve begeleiding krijgt van en kunt sparren met een persoonlijke, zeer ervaren marketingmentor uit het uitgebreide NIMA Netwerk. Op deze manier heb je dan altijd de beschikking over een onafhankelijk én vertrouwelijk klankbord waarbij je terecht kunt met al je marketing- en loopbaanvragen.

Wat krijg je?

  • Een persoonlijke marketingmentor, aan jou gekoppeld op basis van een gedegen intake-procedure. Jouw mentor is altijd bereikbaar voor uitdagingen die jij in je werk tegenkomt
  • Minimaal vier keer per jaar een een-op-een meeting met je mentor om uitgebreid op vooraf gestelde leerdoelen in te gaan
  • Gratis deelname aan alle Top Marketing Tours (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals
  • Gratis deelname aan de meet-ups (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals
  • Een jaarlijks Career Booster Event; een kennis- & netwerkbijeenkomst waar je andere mentees en mentoren uit het Career Booster-programma ontmoet en natuurlijk kennis en ervaringen uitwisselt

Top Marketing Tours

Naast een-op-een sessies met een mentor, kom je regelmatig met vakgenoten in aanraking en kun je kennis en ervaring opdoen door een kijkje te nemen in andermans ‘marketingkeuken’ tijdens Top Marketing Tours en de wat informelere meet-ups.

Eén keer per jaar komen alle mentoren en mentees bijeen tijdens het Career Booster Event. Lees hier terug hoe openhartig o.a. Patrick Kuijsters, directeur marketing & online van de Volksbank tijdens het Career Booster Event op 6 april 2017 vertelde welke afslagen hij gedurende zijn loopbaan heeft gemaakt en hoe hij kwam waar hij zit.

 

Meld je aan!

Het Career Booster-programma is exclusief voor NIMA Members en de investering bedraagt slechts 500 euro per jaar (excl. btw).

Ben je ook geïnteresseerd in een persoonlijke coach? Neem dan contact met ons op, of vul in MijnNIMA alvast het intakeformulier in. Voor vragen kun je ons bereiken via members@nima.nl of 020 – 5039332.

Deelnemers aan het woord

Martine en Joris: professioneel en persoonlijk
Column Janine Voerman: Drang om beter te worden
Harry Wientjens en Deborah Schüssel – De sterke punten polijsten
Professional soulmates