NIMA Kennistoets

Test jouw marketingkennis

Ben je een marketing-, communicatie- of salesprofessional of werk je met een team commerciële professionals? Laat dan de actuele marketingkennis van jou en/of je team toetsen door NIMA. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar de ‘strengths’ en ‘weaknesses’ bij jou en je team liggen. Daarnaast brengt het in kaart welke verborgen talenten er misschien in jouw team onderbelicht zijn gebleven. In de NIMA Kennistoets wordt de actuele kennis getoetst op vijf onderdelen: marketing, online, communicatie, sales en onderzoek.

Kies de vorm die het beste bij jou of jouw organisatie past:

NIMA Kennistoets

Test jouw marketingkennis in 100 vragen

De uitslag laat zien wat jouw actuele NIMA-niveau is; een goede voorbereiding op de keuze voor een (vervolg)opleiding en het POP-gesprek. De NIMA Kennistoets is door iedereen aan te vragen en voor NIMA Business Members* zelfs kosteloos.

100 meerkeuzevragen 1 tot 1,5 uur Individueel advies
NIMA Marketing Peil

Dé peilstok voor de marketingkennis van jouw afdeling.

Krijg inzicht in het actuele NIMA-niveau van een team én de individuele professional. Een ideale methode om te meten waar mogelijkheden liggen om als afdeling of bedrijf via scholing betere marketingresultaten te boeken.

Inzicht in teamkennis Managementrapportage Vanaf 2 professionals
NIMA Assessment

Compleet inzicht in geschiktheid kandidaat voor de gewenste marketingrol.

Door middel van het NIMA Assessment verkrijg je als leidinggevende uitgebreid inzicht in de geschiktheid van een kandidaat voor een specifieke marketingrol, óf een uitspraak over het potentieel van de kandidaat, inclusief een ontwikkeladvies.

1 of meer professional(s) NIMA Qualified assessor Uitgebreid advies

Gratis consult?

Lijkt het je interessant om het NIMA Marketing Peil voor jouw team in te zetten en een nulmeting te doen? En kun je nog wel wat hulp en advies gebruiken bij hoe te beginnen en hoe dit te brengen binnen je team? Vraag dan een gratis consult bij ons aan, we komen graag bij je langs!

NIMA voor bedrijven

Naast de NIMA Kennistoets bieden wij binnen een NIMA Business Membership nog vele extra’s. Hiermee kun je het membership zo invullen dat het helemaal bij jouw bedrijf en de ontwikkelbehoeften van jouw team past.