Marketing opleiding - NIMA opleidingen

NIMA Passe-Partout

Werk je in marketing, communicatie of sales en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Met de NIMA Passe-partout heb je de vrijheid om elke week een masterclass bij te wonen, deel te nemen aan workshops en zelfs een vijfdaagse cursus te starten volgende maand. Het biedt flexibiliteit en mogelijkheden voor groei in jouw vakgebied.

naar alle masterclasses en trainingen

Onbeperkt NIMA Masterclasses & Trainingen volgen

Met het NIMA Passe-Partout krijg je een paspoort tot onbeperkte toegang tot de NIMA Academy-trainingen. Kies voor een passende optie: 6 maanden voor €1450,– excl. BTW of 12 maanden voor €2450,– excl. BTW. Ontdek een breed scala aan (niveau B & C level) trainingen, zoals Chatgpt, AI, Internal branding, Pricing, de 4 P’s en meerdaagse mastercourses over marketingcommunicatie, merkmanagement en contentmarketing. Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod. Normaal zou je met 5 traningen of masterclasses € 3.500,- betalen. Dus heb je tijd? Ga voor deze mooie deal!

Houd er rekening mee dat het NIMA Passe-partout alleen geldig is in combinatie met een NIMA-lidmaatschap. Word al lid voor slechts € 105 per jaar (incl. btw). Als je nu een Blue Lidmaatschap en NIMA Passe-partout afsluit, krijg je niet alleen toegang tot alle trainingen van de NIMA Academy, maar ook tot exclusieve community-evenementen, netwerkborrels, webinars en meer, speciaal voor leden.

Hoe registreer ik mij?

Nog geen NIMA Lid?

Stap 1: klik op onderstaande button
Stap 2: kies het lidmaatschap dat bij jou past
Stap 3: vul al je gegevens in
Stap 4: kies het NIMA Passe-Partout voor 6 maanden of 12 maanden
Stap 5: klik op selecteer
Stap 6: kies hoe je wilt boeken
En klaar!

Direct afsluiten als niet NIMA lid

Ben je al NIMA Lid?

Ook als je al lid bent van NIMA, kun je gebruik maken van de NIMA Passe-partout. Met een NIMA Passe-partout heb je onbeperkt toegang tot de trainingen van de NIMA Academy. Je kunt de passe-partout eenvoudig afsluiten in je eigen MijnNIMA-omgeving.

Direct afsluiten als NIMA lid

Wat andere vinden van het NIMA Passe-partout

Sjoerd Aldenzee: 'Ik maak regelmatig gebruik van de passe-partout door me in te schrijven voor workshops en mastercourses. Ik haal inspiratie op van de meerdaagse mastercourses en gebruik de kennis van de workshops voor mijn klanten.'
Melanie Jeuken: 'Met de passe-partout volg ik het hele jaar door trainingen om me meer te kunnen verdiepen in het marketingvak. Door het NIMA Membership en de passe-partout probeer ik binnen het bedrijf de theorie toe te passen.'
Ina de Jong: “Het voordeel van het hebben van het NIMA Passe-partout is dat ik het hele jaar door kan kiezen voor elke training die ik relevant acht voor mijn werk. Met de nieuwe online GGZ app kom je voor mooie uitdagingen die de nodige marketingkennis vereisen.”
Patricia Freeman: 'Ik ben werkzaam voor een leverancier in smart living. Met de NIMA Passe-partout kan ik gebruik maken van de nodige onderwerpen om mijn kennis op te doen en toe te passen voor het bedrijf. Als titelhouder kan ik hierbij ook mijn PE-punten verdienen naast de nodige kennis vergaren.'

*Voorwaarden passe-partout:

  • De passe-partout is persoonsgebonden en exclusief voorbehouden aan NIMA Leden, het sturen van een vervanger is daarom NIET mogelijk.
  • Het passe-partout is alleen geldig in combinatie met een actief NIMA lidmaatschap. Wanneer een lidmaatschap is verlopen, vervalt ook de geldigheid van de passe-partout.
  • Voor alle evenementen en classes van de NIMA Academy hanteren we een fair acces policy. Dit houdt in dat er een maximaal een aantal passe-partouthouders per training zijn om ook overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Bij overschrijving van een event wordt door NIMA, waar mogelijk, de capaciteit vergroot zodat een groter aantal professionals kan deelnemen.
  • Alleen door NIMA georganiseerde events; mastercourses*, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een passe-partout. Hierop uitgezonderd zijn activiteiten die georganiseerd worden door partners, premium leergangen, community events, buitenlandse courses/reizen en de NIMA Marketing Day. Voor door externe partijen georganiseerde activiteiten is verrekening dus niet mogelijk. Aanmelden dient in sommige gevallen rechtstreeks bij de externe partij te gebeuren en het voldoen van de deelname fee daar noodzakelijk.
  • In alle gevallen gelden de normale annuleringsvoorwaarden. De eventuele kosten die hieraan zijn verbonden vallen buiten de passe-partout en zullen dus apart gefactureerd worden.
  • Indien je de deelname aan een masterclass annuleert dan gelden de annuleringsvoorwaarden.
  • Deelname aan een *mastercourse is alleen mogelijk indien de Passe-partout de gehele reeks geldig is.
Persoonlijke lidmaatschappen

NIMA Trainingen en masterclasses

NIMA ondersteunt je gedurende je hele loopbaan zowel persoonlijk als professioneel. Dit doen we doormiddel van trainingen, masterclasses. workshops, events, examens, marketingnieuws en netwerkborrels.
NIMA biedt meer dan 100 trainingen en masterclasses per jaar aan in diverse onderwerpen.
Zo kun je je verdiepen in marketingcommunicatie, merkmanagement, digital marketing en nog veel meer. Daarnaast kun je aan je eigen vaardigheden werken, hierbij kun je denken aan overtuigingskracht, personal branding, framing en leiderschap. Maar je kunt je ook gaan verdiepen in een platform of tool zoals LinkedIn.
Kortom de keuze is enorm en met het NIMA Passe-partout kun je aan al die trainingen deelnemen.

Aanbod Trainingen en Masterclasses & Events

NIMA lidmaatschap

Je kunt je als professional aansluiten bij NIMA door middel van een NIMA persoonlijk lidmaatschap, maar je kunt ook met je gehele team of organisatie lid worden van de beroepsvereniging door middel van een zakenlijk lidmaatschap.

Naast een passe-partout kun je de lidmaatschappen ook verder uitbreiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor plus-opties, zoals aansluiten bij de communities, Career Booster, NIMA Persoonstitels etc…

Word nu lid