NIMA Passe-partout

NIMA Passe-partout

Ben jij werkzaam in marketing, communicatie en/of sales en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Wil je de ene week een class bijwonen, de andere week aan een workshop meedoen en volgende maand starten met een vijfdaagse course? Dat kan met de NIMA Passe-partout.

Een jaar lang onbeperkt NIMA Classes

Met een NIMA Passe-partout heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot de trainingen van de NIMA Academy. Het trainingsaanbod van de NIMA Academy is heel divers. Zo bieden we bijvoorbeeld trainingen in online marketing, overtuigingskracht en personal branding, workshops over LinkedIn en copywriting, maar ook meerdaagse mastercourses over marketingcommunicatie, merkmanagement en contentmarketing. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit het omvangrijke aanbod van NIMA. Geniet van een jaar lang voordelig leren met de NIMA Passe-partout.

Het NIMA Passe-partout is exclusief te gebruiken door de NIMA Members. Je wordt al lid voor slechts € 99 euro (inclusief btw) per jaar. Wanneer je nu een Blue Membership en NIMA Passe-partout afsluit, krijg je niet alleen toegang tot alle trainingen van de NIMA Academy, maar ook tot onze community events. Bekijk de NIMA Memberships voor de overige voordelen.

 

Ik wil de voordelen

De musthave voor iedere marketeer

Werk het hele jaar aan je eigen ontwikkeling voor 1950 euro excl. btw. Bij een deelname aan twee mastercourses of vier masterclasses heb je jouw investering er al uit. Met deze musthave heb je toegang tot alle classes van de NIMA Academy. Zo heb je keuze uit meer dan 50 verschillende (marketing)onderwerpen.

 

Boek nu de NIMA Passe-partout + membership

Ben je al NIMA Member?

Ook als je al lid bent van NIMA, kun je gebruik maken van de NIMA Passe-partout. Met een NIMA Passe-partout heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot de trainingen van de NIMA Academy. Je kunt de passe-partout eenvoudig afsluiten in je eigen MijnNIMA-omgeving.

 

Direct afsluiten

*Voorwaarden passe-partout:

  • De passe-partout is persoonsgebonden en exclusief voorbehouden aan NIMA Members, het sturen van een vervanger is daarom NIET mogelijk.
  • Een passe-partout is geldig gedurende een periode van één jaar en alleen in combinatie met een geldig NIMA Membership. Wanneer een membership is verlopen, vervalt ook de geldigheid van de passe-partout.
  • Voor alle evenementen en classes van de NIMA Academy hanteren we een fair acces policy. Dit houdt in dat er een maximaal een aantal passe-partouthouders per class zijn om ook overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Bij overschrijving van een event wordt door NIMA, waar mogelijk, de capaciteit vergroot zodat een groter aantal professionals kan deelnemen.
  • Alleen door NIMA georganiseerde events; mastercourses*, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een passe-partout. Hierop uitgezonderd zijn premium leergangen, community events, buitenlandse courses, de NIMA Marketing Day en de Dutch Marketing Awards. Voor door externe partijen georganiseerde activiteiten is verrekening dus niet mogelijk. Aanmelden dient rechtstreeks bij de externe partij te gebeuren en het voldoen van de deelname fee daar noodzakelijk.
  • In alle gevallen gelden de normale annuleringsvoorwaarden. De eventuele kosten die hieraan zijn verbonden vallen buiten de passe-partout en zullen dus apart gefactureerd worden.
  • Indien je de deelname aan een class annuleert dan gelden de annuleringsvoorwaarden.
  • Deelname aan een *mastercourse is alleen mogelijk indien de passe-partout de gehele reeks geldig is.

 

Wat andere vinden van het NIMA Passe-partout

Sjoerd Aldenzee: 'Ik maak regelmatig gebruik van de passe-partout door me in te schrijven voor workshops en mastercourses. Ik haal inspiratie op van de meerdaagse mastercourses en gebruik de kennis van de workshops voor mijn klanten.'
Melanie Jeuken: 'Met de passe-partout volg ik het hele jaar door trainingen om me meer te kunnen verdiepen in het marketingvak. Door het NIMA Membership en de passe-partout probeer ik binnen het bedrijf de theorie toe te passen.'
Ina de Jong: “Het voordeel van het hebben van het NIMA Passe-partout is dat ik het hele jaar door kan kiezen voor elke training die ik relevant acht voor mijn werk. Met de nieuwe online GGZ app kom je voor mooie uitdagingen die de nodige marketingkennis vereisen.”
Patricia Freeman: 'Ik ben werkzaam voor een leverancier in smart living. Met de NIMA Passe-partout kan ik gebruik maken van de nodige onderwerpen om mijn kennis op te doen en toe te passen voor het bedrijf. Als titelhouder kan ik hierbij ook mijn PE-punten verdienen naast de nodige kennis vergaren.'
Passe-partout

NIMA Classes

NIMA ondersteunt je gedurende je hele loopbaan zowel persoonlijk als professioneel. Dit doen we doormiddel van trainingen, masterclasses. workshops, events, examens, marketingnieuws en netwerkborrels. NIMA biedt meer dan 100 classes per jaar aan in diverse onderwerpen. Zo kun je je verdiepen in marketingcommunicatie, merkmanagement, digital marketing en nog veel meer. Daarnaast kun je aan je eigen vaardigheden werken, hierbij kun je denken aan overtuigingskracht, personal branding, framing en leiderschap. Maar je kunt je ook gaan verdiepen in een platform of tool zoals LinkedIn. Kortom de keuze is enorm en met het NIMA Passe-partout kun je aan al die trainingen deelnemen.

Aanbod Classes & Events
membership

NIMA Memberships

Je kunt je als professional aansluiten bij NIMA door middel van een NIMA Personal Membership, maar je kunt ook met je gehele team of organisatie lid worden van de beroepsvereniging door middel van een Business Membership.

Naast een passe-partout kun je de lidmaatschappen ook verder uitbreiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor plus-opties, zoals: NIMA Books, een extra vakblad, een kennistoets voor je marketingteam en nog veel meer.

Word nu lid