Plus-opties bij jouw NIMA Personal Membership - NIMA voor professionals

Plus-opties Business Membership

Plus-opties

Maak het Business Membership nóg completer

Handige extra’s

Nog meer inhoud geven aan het Business Membership? Maak dan de keuze om een aantal plus-opties aan je membership toe te voegen.

Extra vertegenwoordiger (€ 200 excl. btw)

Breid jouw business membership uit voor een extra collega. Diegene krijgt met deze optie dezelfde voordelen als de rest van de vertegenwoordigers die onder het lidmaatschap zijn aangemeld bij NIMA. Dat betekent korting op de NIMA Classes en Events van de NIMA Academy en een kaart voor de NIMA Marketing Day.

Ja, ik wil een extra vertegenwoordiger

Extra magazine naar keuze (€ 100 excl. btw)

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘Extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune een (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) per e-mail aan ons door:

Ja, ik wil een extra abonnement

NIMA Books (€ 130 excl. btw)

Speciaal voor de ontvangers van NIMA Books houden we voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. De lat ligt hoog, maar praktische toepasbaarheid, actualiteit en relevantie zijn doorslaggevend. Wil je ook ieder kwartaal een speciaal geselecteerd boek ontvangen?

Ja, ik wil de boekenservice

Extra Educatiebudget vanaf € 500,-

Bij een Business Membership kan extra educatiebudget afgenomen worden. Dit kan vanaf en in veelvoud van € 500. Bij afname van € 2000 educatiebudget of meer krijg je 25% extra budget. Het Educatiebudget kan worden besteed aan NIMA Classes en Events van de NIMA Academy.

Ja, ik wil extra educatiebudget

NIMA Marketing Peil vanaf € 4.000

Het NIMA Marketing Peoil is de peilstok voor de marketingkennis van jouw afdeling. Je krijgt inzicht in het actuele NIMA-niveau van een team én de individuele professional. Een ideale methode om te weten waar mogelijkheden liggen om als afdeling of bedrijf via scholing betere marketingresultaten te boeken. De NIMA Marketing Peil is af te nemen voor een team van 5 personen of meer.

Ja, ik wil meer informatie over het NIMA Marketing Peil

Vacatureplaatsing € 200 excl. btw

Ben je op zoek naar een nieuwe collega voor op de marketing-, communicatie- of salesafdeling. Dan kun je je vacature via NIMA uitzetten. We plaatsen de vacature gedurende een periode van 6 weken op <a href=”https://www.nima.nl/vacatures/”>onze site</a> vergezeld van jullie logo en een link naar de vacature op jullie eigen site. Daarnaast nemen we de vacature minstens 1 keer mee in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ja, ik wil een vacature plaatsen

Passe-partout (€ 1.750 excl. btw)

Zijn er medewerkers die zich verder willen ontwikkelen en/of hun kennis willen bijhouden. Dan is het NIMA Passe-partout een uitkomst. Voor slechts € 1.750 mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events. Bij 4 masterclasses heb je jouw investering er al uit! Het passe-partout is exclusief voorbehouden aan NIMA Gold, Connect of Business Members en is persoonsgebonden. Voor de overige voorwaarden zie onze fair access policy.

Ja, ik wil een persoonsgebonden passe-partout

Young Professionals (€ 125 incl. btw)

Jonge marketeers (35 jaar of jonger) willen graag alles uit zichzelf halen en tegelijkertijd hebben ze behoefte aan fun en informele contacten met gelijkgestemden buiten het werk. Met het NIMA Young Professionals Membership tillen ze hun carrières op een toffe manier naar ‘the next level’!

Lees hier meer over het Young Professionals Membership

Career Booster-Programma (€ 500 excl. btw)

Voor ambitieuze Young Professionals tussen 25 en 35 jaar. Met het Career Booster-programma geef je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Dit programma is geschikt voor alle jonge professionals die vakinhoudelijk willen groeien, maar het nogal een uitdaging vinden om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. Een marketingmentor uit het Career Booster-programma is dan hét antwoord.

Lees hier meer over het NIMA Career Booster-programma

Persoonscertificering tot SMP, SCP of SDP (€ 120 incl. btw)

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maakt je medewerker zichtbaar dat zij/hij die hooggekwalificeerde marketeer is die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis? Met een door NIMA uitgegeven, internationaal erkende titel als Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional en/of Senior Digital Professional!

Klik hier voor meer informatie over persoonscertificering

Extra titel SMP, SCP of SDP (€ 80 incl. btw)

Ben je al gecertificeerd tot Senior Marketing Professional, maar kom je als marcom professional ook in aanmerking voor bijvoorbeeld de titel Senior Communication- of Digital Professional? Vraag dan tegen een gereduceerd tarief een tweede titel aan.

Vraag nu een extra titel aan

Persoonscertificering tot RM (€ 875 incl. btw)

Sinds enkele jaren bestaan er erkende kwaliteitskeurmerken om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar te maken. De zeer ervaren en hoog gekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden. Je komt voor deze titel in aanmerking wanneer je hoog bent opgeleid op het gebied van marketing (NIMA C of universitair niveau) en circa vijftien jaar werkervaring hebt op hoog strategisch marketingniveau.

Klik hier voor meer informatie over RM

MEC (€ 300 incl. btw)

MEC is het Marketing Executive Center. Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Lees nu meer over MEC

NIMA Kennistoets (€ 200 excl. btw)

Ben je een commercieel professional en wil je weten waar je kracht of juist verbetergebied ligt? Laat je dan op jouw actuele marketingkennis testen. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare en online scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen. Het helpt je tevens richting te geven aan je ontwikkelingsplan.

Lees hier meer over de individuele NIMA Kennistoets

Plus-opties

Stel hier jouw Plus-opties samen i.c.m. jouw huidige NIMA Membership

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X