Plus-opties Personal Membership

Plus-opties

Maak jouw Personal Membership nóg completer

Handige extra’s

Nog meer inhoud geven aan je Personal Gold Membership? Maak dan de keuze om een aantal plus-opties aan je membership toe te voegen, bijvoorbeeld:

Passe-partout (€ 1.750)

Wil je deze week een class bijwonen, volgende week aan een workshop meedoen en volgende maand starten met een vijfdaagse course? Kies dan voor het NIMA passe-partout. Voor maar € 1.750 mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events. Bij drie masterclasses heb je jouw investering er al bijna uit! Het passe-partout is exclusief voorbehouden aan NIMA Gold, Platinum, Black, Connect of Business Members.

Ja, ik wil een persoonsgebonden passe-partout

NIMA Kennistoets (€ 199)

Ben je een commercieel professional en wil je weten waar je kracht of juist verbetergebied ligt? Laat je dan op jouw actuele marketingkennis testen. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare en online scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen. Het helpt je tevens richting te geven aan je ontwikkelingsplan.

Lees hier meer over de individuele NIMA Kennistoets

Persoonscertificering tot SMP, SCP of SDP (€ 120)

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maakt je medewerker zichtbaar dat zij/hij die hooggekwalificeerde marketeer is die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis? Met een door NIMA uitgegeven, internationaal erkende titel als Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional en/of Senior Digital Professional!

Klik hier voor meer informatie over persoonscertificering

Extra titel SMP, SCP of SDP (€ 79)

Ben je al gecertificeerd tot Senior Marketing Professional, maar kom je als Marcom Professional ook in aanmerking voor bijvoorbeeld de titel Senior Communication- of Digital Professional? Vraag dan tegen een gereduceerd tarief een tweede titel aan.

Lees hier verder voor meer informatie over de titels

Career Booster-Programma (€ 495)

Ben jij een ambitieuze Young Professional tussen 25 en 35 jaar? Wil je je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Wil je vakinhoudelijk groeien, maar vind je het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan? Dan heb jij een marketingmentor nodig!

Lees hier meer over het NIMA Career Booster-programma

NIMA Books (€ 130)

Speciaal voor de ontvangers van NIMA Books houden we voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. De lat ligt hoog, maar praktische toepasbaarheid, actualiteit en relevantie zijn doorslaggevend. Wil je ook ieder kwartaal een speciaal geselecteerd boek ontvangen?

Ja, ik wil de boekenservice

Extra magazine naar keuze (€ 99)

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘Extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune een (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) per e-mail aan ons door:

Ja, ik wil een extra abonnement

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X