Plus-opties bij jouw NIMA Personal Membership - NIMA voor professionals

Plus-opties Personal Membership

Plus-opties

Maak jouw Personal Membership nóg completer

Handige extra’s

Nog meer inhoud geven aan je Personal Membership? Maak dan de keuze om een aantal plus-opties aan je membership toe te voegen.

Heb je een Blue of een Red Membership?
Dan kun je je membership aanvullen met de onderstaande plus-opties.

Young Professionals (€ 125 incl. btw)

Als jonge marketeer (35 jaar of jonger) wil je graag alles uit jezelf halen en tegelijkertijd heb je de behoefte aan fun en informele contacten met gelijkgestemden buiten je werk. Met het NIMA Young Professionals Membership til je jouw carrière op een toffe manier naar ‘the next level’!

Lees hier meer over het Young Professionals Membership

Career Booster-Programma (€ 500 excl. btw)

Ben jij een ambitieuze Young Professional tussen 25 en 35 jaar? Wil je je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Wil je vakinhoudelijk groeien, maar vind je het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan? Dan heb jij een marketingmentor nodig!

Lees hier meer over het NIMA Career Booster-programma

NIMA Kennistoets (€ 200 excl. btw)

Ben je een commercieel professional en wil je weten waar je kracht of juist verbetergebied ligt? Laat je dan op jouw actuele marketingkennis testen. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare en online scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen. Het helpt je tevens richting te geven aan je ontwikkelingsplan.

Lees hier meer over de individuele NIMA Kennistoets

Extra magazine naar keuze (€ 100 excl. btw)

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘Extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune een (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) per e-mail aan ons door:

Ja, ik wil een extra abonnement

NIMA Books (€ 130 excl. btw)

Speciaal voor de ontvangers van NIMA Books houden we voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. De lat ligt hoog, maar praktische toepasbaarheid, actualiteit en relevantie zijn doorslaggevend. Wil je ook ieder kwartaal een speciaal geselecteerd boek ontvangen?

Ja, ik wil de boekenservice

MEC (€ 300 incl. btw)

MEC is het Marketing Executive Center. Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Lees nu meer over MEC

Passe-partout (€ 1.750 excl. btw)

Wil je deze week een class bijwonen, volgende week aan een workshop meedoen en volgende maand starten met een vijfdaagse course? Kies dan voor het NIMA passe-partout. Voor slechts € 1.750 mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events. Bij drie masterclasses heb je jouw investering er al bijna uit! Het passe-partout is exclusief voorbehouden aan NIMA Gold, Connect of Business Members. Voor de overige voorwaarden zie onze fair access policy.

Ja, ik wil een persoonsgebonden passe-partout

Met een Red Membership kun je ook met de volgende plus-opties verrijken:

Persoonscertificering tot SMP, SCP of SDP (€ 120 incl. btw)

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maakt je medewerker zichtbaar dat zij/hij die hooggekwalificeerde marketeer is die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis? Met een door NIMA uitgegeven, internationaal erkende titel als Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional en/of Senior Digital Professional!

Klik hier voor meer informatie over persoonscertificering

Extra titel SMP, SCP of SDP (€ 80 incl. btw)

Ben je al gecertificeerd tot Senior Marketing Professional, maar kom je als Marcom Professional ook in aanmerking voor bijvoorbeeld de titel Senior Communication- of Digital Professional? Vraag dan tegen een gereduceerd tarief een tweede titel aan.

Vraag nu een extra titel aan

Persoonscertificering tot RM (€ 875 incl. btw)

Sinds enkele jaren bestaan er erkende kwaliteitskeurmerken om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar te maken. De zeer ervaren en hoog gekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden. Je komt voor deze titel in aanmerking wanneer je hoog bent opgeleid op het gebied van marketing (NIMA C of universitair niveau) en circa vijftien jaar werkervaring hebt op hoog strategisch marketingniveau.

Klik hier voor meer informatie over RM

Plus-opties

Stel hier jouw Plus-opties samen i.c.m. jouw huidige NIMA Membership

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X