Plus-opties Connect en Business Membership

Plus-opties

Maak jouw Business Membership nu nóg completer

Handige extra’s

Nog meer inhoud geven aan je Business Membership? Maak dan de keuze om een aantal Plus-opties aan je membership toe te voegen, bijvoorbeeld:

Extra NIMA Professional (€ 200)

Wil je nóg een collega laten profiteren alle voordelen van jullie NIMA Business Membership? Voor maar € 200 ontvangt hij/zij een toegangskaart voor de jaarlijkse NIMA Marketing Day t.w.v. € 299 en kan hij/zij de online kennistoets  t.w.v. € 199 doen om te bepalen hoe het ontwikkelpad het komende jaar ingevuld gaat worden.

Ja, ik wil mijn collega ook laten profiteren van de voordelen van het Business Membership!

NIMA Kennistoets (€ 199)

Ben je een commercieel professional of werk je met een team commerciële professionals? Laat dan de actuele marketingkennis van jou en/of je team toetsen door NIMA. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar de ‘strengths’ en ‘weaknesses’ bij jou en je team liggen.

NIMA Kennistoets

Extra educatiebudget | min. € 2.000 (excl. btw)

Ben je van plan om kennis op te doen met het volgen van meerdere NIMA Classes & Events in een jaar? Dan is het aankopen van Educatiebudget een interessante optie. Wanneer je bijvoorbeeld € 2.000 educatiebudget aankoopt, dan ontvang je van ons 25% bonusbudget, ofwel: je betaalt € 2.000 en ontvangt € 2.500.

Extra NIMA Educatiebudget

Extra vaktijdschrift naar keuze (€ 99)

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘Extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune een jaar lang een (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit onderstaande titels en geef je voorkeur per e-mail aan ons door:

  • Adformatie
  • Customer First
  • Emerce Magazine
  • Fonk Magazine
  • Twinkle

Ja, ik wil een extra magazineabonnement

NIMA Books (€ 130)

Speciaal voor de ontvangers van NIMA Books houden we voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. De lat ligt hoog, maar praktische toepasbaarheid, actualiteit en relevantie zijn doorslaggevend. Wil je ook ieder kwartaal een speciaal geselecteerd boek ontvangen? Mail ons via members@nima.nl.

Ja, ik wil de boekenservice

Integriteitskeurmerk bedrijf (€ 500)

‘Integer zijn’. Betrouwbaar, eerlijk, oprecht en niet omkoopbaar. Doen wat juist is. Dat kan alleen bereikt worden met een kritische houding en bewustwording. Is jouw team op de hoogte van relevante wetgeving? Doe dan gezamenlijk het integriteitsexamen en behaal het integriteitskeurmerk op bedrijfsniveau. Klik hier voor meer informatie.

Vacatureplaatsingen (€ 199)

NIMA staat als beroepsvereniging in het hart van de marketing, communicatie en sales. Werkgevers en professionals vinden elkaar snel via ons netwerk, ook wat marketingbanen betreft. Wil je jouw vacature ook zichtbaar maken binnen het NIMA Netwerk? Lees hier hoe eenvoudig het werkt.

Persoonscertificering tot SMP, SCP of SDP (€ 120)

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Maar hoe maakt je medewerker zichtbaar dat zij/hij die hooggekwalificeerde marketeer is die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis?  Met een door NIMA uitgegeven, internationaal erkende titel! Klik hier voor meer informatie.

Extra titel SMP, SCP of SDP (€ 79)

Ben je al gecertificeerd tot Senior Marketing Professional maar kom je als Marcom Professional ook in aanmerking voor bijvoorbeeld de titel Senior Communication- of Digital Professional? Vraag dan tegen gereduceerd tarief een tweede titel aan. Lees hier meer informatie over persoonscertificering.

Career Booster Programma (€ 495)

Ben jij een ambitieuze Young Professional tussen 25 en 35 jaar, wil je je persoonlijke ontwikkeling een boost geven, vakinhoudelijk groeien maar vind je het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan? Dan heb jij een marketingmentor nodig! Lees hier meer over de NIMA Career Booster.

Passe-partout (€ 1.450)

Wil deze week de masterclass Neuromarketing bijwonen, volgende week aan de workshop Personal Branding meedoen en volgende maand starten met de vijfdaagse mastercourse Marketingcommunicatie? Kies dan voor het NIMA Passe-partout. Voor maar € 1.450 mag je  een jaar lang onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events. Bij drie masterclasses heb je jouw investering er al bijna uit! Het passe-partout is exclusief voorbehouden aan NIMA Gold, Platinum of Business Members.

Ja, ik wil een passe-partout

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X