RM Sessies - NIMA

RM Sessies

Voor de gecertificeerde Register Marketeers is het NIMA netwerk voor Register Marketeers opgericht. Het netwerk biedt een inspirerende omgeving voor het uitwisselen van ideeën en ontwikkelingen met vakprofessionals.

>Het netwerk wordt bestuurd door het college RM (CRM). Het college RM organiseert netwerkbijeenkomsten waarbij collegiale kennismaking en uitwisseling wordt bevorderd, expert classes waar kennisoverdracht centraal staat en intervisiebijeenkomsten waar meningen en visies worden gedeeld. Middels deelname aan deze bijeenkomsten kunnen Register Marketeers hun kennis actualiseren en daarmee permanente educatie (PE) punten behalen. Tijdens een feestelijke uitreiking worden nieuwe Register Marketeers van het betreffende jaar benoemd. Alle Register Marketeers ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging.

We gaan in 2019 verder met twee keer per jaar een strategie-sessie volgens het concept RM NEXT, omdat we vinden dat RM sessies moeten gaan over de nieuwe samenleving, de nieuwe economie en de nieuwe marketeer. Daarnaast (her)introduceren we de RM TALK. Inspiratie, passie en humor zijn de ingrediënten. Geïnspireerd op TED talk biedt RM TALK een podium voor passie. Waar word jij door geraakt? Wat wil je delen met de andere RM’ers? Uiteraard staat er ook een goede-doelen-intervisie op de agenda, deze keer in de decembermaand. Tot slot plannen we, na het succes van de afgelopen twee jaar, ook komend jaar een RM trip naar het buitenland. Waarheen en de invulling volgen. Het zal opnieuw vertrek op donderdagmiddag zijn en terug op vrijdagavond, met de optie dan zelf een weekend te verlengen.

Planning RM sessies 2019       

12 maart 2019 RM Talk starttijd 15.00 uur, Gemeentemuseum Den Haag
4 en 5 april 2019 RM Trip RedBull Racing Aston Martin RedBull Racing, Engeland
11 april 2019 RM Diner starttijd 18.00 uur, Congrescentrum 1931, ‘s-Hertogenbosch
28 mei 2019 RM Next – Robotisering & Innovation starttijd 14.00 uur, Moutfabriek, Roermond, incl. diner
20 juni 2019 NIMA Marketing Day (incl ontbijtsessie RM) starttijd 07.30 uur, DeFabrique, Maarssen
2 september 2019> RM Talk – Against all odds starttijd 16.00 uur, SAMR, Leusden
10 oktober 2019 RM Next – Marketing & Ethiek starttijd 15.00 uur, Nyenrode, Breukelen
7 & 8 nov. 2019 RM trip buitenland Dublin, Ierland
12 december 2019 RM Intervisie meer informatie volgt

Aanmelden of vragen? Mail naar events@nima.nl.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X