Investering - NIMA

Investering

De kosten voor de aanvraag en het onderhoud van de titel Senior Marketing Professional zijn opgenomen in een Platinum Membership  van € 395 per jaar. Werk je bij Business Member of sluit je een Business Membership af, dan hanteren we een certificeringsfee van € 120 per jaar.

Aanvraag/onderzoek:
Voor alle NIMA Members is de aanvraag kosteloos. Als je aanvraag wordt goedgekeurd en je bent nog geen member, dan word je automatisch ook NIMA Member en vallen de jaarlijkse certificerings- kosten in de contributie van het Platinum NIMA Membership (€ 395 per jaar). Bij een afwijzing (en je bent geen member en wil dat ook niet worden) bedragen de eenmalige kosten € 90 voor het onderzoek.

Jaarlijkse kosten
De kosten voor het Platinum NIMA Membership bedragen € 395 per jaar

De certificering is drie jaar geldig. Na drie jaar vindt hercertificering plaats waarbij aan de vereisten voor permanente educatie moet zijn voldaan.

Indien je naast de titel SMP ook de titel SCP en/of SDP voert, bedraagt de toeslag voor een 2e en/of 3e titel € 79 per titel per jaar.

Daarnaast zijn er kosten verbonden aan het bijwonen van activiteiten in het kader van Permanente Educatie (verschilt naar gelang de invulling).

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X