Anke Kuipers - NIMA
concept ontwikkelaar

Anke Kuipers

Anke Kuipers, concept ontwikkelaar, game designer, social collaboration engineer en medeoprichter van o.a. Kubro (www.kubro.works). Anke helpt toonaangevende bedrijven bij het bedenken van sociaal strategische concepten en hoe je deze implementeert en geadopteerd krijgt in de organisatie, zodat het gewenste succes kan worden behaald. Zo werkte ze voor bedrijven als FloraHolland, ING, Mecanoo en Gemeente Den Haag. Daarnaast zette ze succesvol een crowd-funding campagne op voor haar bedrijf Bend-it (www.bend-it.com).

Anke: ā€œVeel te vaak wordt er al naar een oplossing gekeken voor de uitdaging of het probleem compleet helder is. Daarbij wordt voor het oplossen van een uitdaging vaak maar gedacht vanuit Ć©Ć©n perspectief. Dit leidt regelmatig tot een teleurstelling omdat het concept niet de waarde oplevert die men had verwachtā€.

Anke is gedreven om resultaten neer te zetten die er toe doen en om andere met haar inzichten te helpen om deze te realiseren. Verbinden en het creƫren van waarde staan hierbij centraal.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X