Ben Tiggelaar - NIMA
Ben Tiggelaar
Leiderschap

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Ben Tiggelaar weet waarover hij praat
Voor de MBA in één dag CD’s, het boek én dit seminar, las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste managementdenkers ooit. Ook sprak hij een groot deel van hen persoonlijk, tijdens gezamenlijke seminars en voor een ‘ontmoetingenreeks’ in het tijdschrift Management Team. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk.

Seminar = inhoud + impact
Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X