Laurens Hoekstra - NIMA
NykampNyboer

Laurens Hoekstra

Laurens houdt van de mooie dingen in het leven. Een merk is ‘mooi’ wanneer het organisatorisch klopt, een consistente uitstraling heeft en doet wat het belooft. Dat levert voor het merk een aantoonbare toegevoegde waarde. Laurens heeft een zeer ruime internationale bedrijfskundige (Bedrijfskunde, Logistiek Management) en logistieke (Logistiek Management en International Key Account Management) achtergrond en ervaring. Sinds 2002 werkt hij bij NykampNyboer.

‘Wij brengen ratio in het brede vakgebied. We kijken sterk vanuit een bedrijfskundige kant naar merken. Daar zit onze kracht. Kijk naar onze referentielijst en zie dat ik niet overdrijf ‘.

Als ketenregisseur met een enorme innovatieve drive en specialistische knowhow speelt NykampNyboer daarbij een cruciale rol. Laurens vindt het geweldig om NykampNyboer te zien doorontwikkelen: ‘Onze positie als marktleider in de wereld van huisstijlmanagement was voor ons absoluut geen reden om maar achterover te leunen. We zagen dat de uitdagingen die voor het managen van een huisstijl gelden, ook gelden voor het managen van het gehele merk. Het is voor merken steeds lastiger om het toenemend aantal marketing- en communicatiekanalen goed aan te sturen. Om overal en altijd zichtbaar, consistent en consequent te zijn. Niet alleen in de visuele uitstraling, maar ook in het communiceren en realiseren van de merkbelofte. Daar willen we klanten bij helpen’.

Laurens zoekt altijd de balans, – zakelijk en privé. ‘Work hard, rest hard’. Maar altijd onder de mensen. Want: ‘Je lerend vermogen ontwikkel je bij mensen, in je werk én daar buiten’.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X