Wil jij talent aantrekken? Bekijk welk talent bij jouw organisatie past!

NIMA talent voor HR

Ben je op zoek naar een nieuwe marketeer, salestijger of communicado binnen je team? Ga dan voor iemand met een NIMA Diploma op zak.

NIMA gediplomeerden hebben bewezen de theorie Ć©n de praktijk te beheersen. Check daarom hieronder welk NIMA talent bij jouw organisatie past, vermeld dat in je vacaturetekst en geef je team vandaag nog de boost die het verdient!

Vergelijkbaar met
mbo

Aantal jaar werkervaring
0 jaar

Vergelijkbare functie
Junior medewerker

Kennis
Feitenkennis en basisbeginselen van de theorie.

Vaardigheden
Basisvaardigheden om tot oplossingen te komen.

Verantwoordelijkheid
Verantwoordelijkheid nemen om taken te voltooien.

Vergelijkbaar met:
mbo aangevuld met werkervaring

Aantal jaar werkervaring
0-5 jaar

Vergelijkbare functie
Marketingmedewerker
Online Marketingmedewerker
Communicatiemedewerker
Salesmedewerker

Kennis
Algemeen praktische en theoretische kennis, relevant voor het werk of de studie.

Vaardigheden
Gespecialiseerde cognitieve en praktische vaardigheden om tot oplossingen voor problemen binnen het werk of de studie te komen.

Verantwoordelijkheid
Zelfstandig functioneren binnen werk of studie, ook als deze aan veranderingen onderhevig zijn. Toezicht op het werk van anderen houden en enige verantwoordelijkheid nemen om werk- en studieactiviteiten van anderen te evalueren en te bevorderen.

Vergelijkbaar met:
hbo aangevuld met relevante werkervaring

Aantal jaar werkervaring
0-5 jaar

Vergelijkbare functie
Marketing manager
Communicatie manager
Sales manager

Kennis
Gevorderde praktische en theoretische kennis van het werk- of studieveld, en in staat tot kritisch begrip van theorieƫn en grondslagen.

Vaardigheden
Gevorderde vaardigheden, kennis en innovatie, die in een complex en gespecialiseerd werk- of studieveld nodig zijn om tot oplossingen voor onvoorziene problemen te komen.

Verantwoordelijkheid
Complexe, technische of professionele activiteiten of trajecten aansturen en verantwoordelijkheid voor besluitvorming nemen in onvoorspelbare werk- en studiesituaties. Werk- en studiegroepen leiden.

Vergelijkbaar met:
wo aangevuld met relevante werkervaring

Aantal jaar werkervaring
5-10 jaar

Vergelijkbare functie
Marketing directeur
Strategisch Marketeer

Diploma’s
NIMA C

Kennis
Hooggespecialiseerde praktische en theoretische kennis van het werk- of studieveld, en in staat tot kritische oordeelvorming met betrekking tot het vakgebied en daaraan grenzende vakgebieden.

Vaardigheden
Gespecialiseerd onderzoek en probleemoplossende vaardigheden, zoals analyse en synthese, om nieuwe kennis en procedures te ontwikkelen en kennis uit verschillende vakken te integreren.

Verantwoordelijkheid
Leiderschap en innovatie in de werk- en studiegebieden te demonstreren, die complex en onvoorspelbaar zijn en die nieuwe strategische benadering vereisen. Verantwoordelijkheid nemen om persoonlijke ontwikkeling voort te brengen die kan bijdragen tot professionele kennis en vaardigheden om strategische teamprestaties te beoordelen.

Check hier welk talent bij jouw organisatie past!Ā 

Overzicht diploma’s

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X