Business Memberships

NIMA biedt organisaties verschillende mogelijkheden om als bedrijf een NIMA Business Member te worden en hanteert daarbij verschillende niveau’s van verdieping en verbreding. De indeling is gebaseerd op de aard en omvang van het bedrijf, maar biedt ook ruimte om in te spelen op specifieke wensen en ambities. Samen met jou als marketingverantwoordelijke bepalen we – het NIMA Team – in welke categorie je organisatie ‘thuishoort’ en op welke manier NIMA je het beste kan bijstaan om het maximale uit je eigen commerciële functie en/of je afdeling te halen. Vanuit het hart van de marketing, communicatie en sales helpen we je graag om je kennis, vaardigheden en netwerk ‘up to standard’ of ver daarboven te krijgen.

Bedrijven en overige organisaties worden bij het bepalen van hun lidmaatschapsvorm meestal ingedeeld naar omvang, maar dat is uiteraard afhankelijk van de omvang van marketingactiviteiten die plaatsvinden en de specifieke behoefte aan actuele marketingkennis.

Business Member ZZP
Voor zelfstandigen en kleine marketingorganisaties waarbij het primaire belang van het lidmaatschap is, aansluiting te hebben bij de beroepsvereniging. Weten wat er speelt, bijblijven en zo nu en dan een kennisevenement bijwonen zijn voor deze organisaties redenen om NIMA Member te zijn. Vraag hier het Business Membership ZZP aan.

Business Member Small
Voor kleine en middelgrote marketingorganisaties die aansluiting willen bij de beroepsvereniging en die meestal meerdere professionals in dienst hebben die verantwoordelijk zijn voor de commerciële functie. Zij willen niet alleen bijblijven, maar ook anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Ze volgen met enige regelmaat kennisevents. Vraag hier het Business Membership Small aan.

Business Member Medium
Dit membership is geschikt voor marketingorganisaties die aansluiting bij de beroepsvereniging beschouwen als belangrijke asset voor zakelijk succes. Een goed doordachte marketingstrategie is onderdeel van de bedrijfsstrategie. Meerdere professionals zijn verantwoordelijk zijn voor de commerciële functie. Anticiperen op nieuwe ontwikkelingen levert hen duidelijk concurrentievoordeel op. Meerdere professionals volgen kennissessies. Vraag hier het Business Membership Medium aan.

Business Member Large
Bij veel Large Members geldt een stevige marketingorganisatie als noodzakelijke voorwaarde voor zakelijk succes. De meeste leden opereren in een complex concurrentieveld met snel wisselende klantwensen en verwachtingen. De marketingfunctie is belegd bij verschillende specialisten die complementair werk verrichten. Anticiperen op nieuwe ontwikkelingen is noodzakelijk, evenals het onderhouden van een specialistisch marketingnetwerk dat kennis en ideeën verschaft. Meerdere professionals volgen regelmatig kennisevents. Vraag hier het Business Membership Large aan.

Business Member Premium
Dit membership voor de eredivisie van marketingorganisaties wordt naar behoefte ingericht in samenspraak met specialisten uit het NIMA Team. Ontwikkeling, educatie, netwerk: Organisaties met een Premium Membership kunnen op basis van maatwerkcomponenten deelnemen aan exclusieve activiteiten en kennissessies. Vraag hier het Business Membership Premium aan.

Business Member Public
Bedrijven met een publieke functie die waarbij ontwikkeling van marketingkennis en een sterk netwerk hoog in het vaandel staat, kunnen zich bij NIMA aanlsuiten middels het Public Membership. In samenspraak met NIMA, wordt het membership naar behoefte ingericht op basis van maatwerkcomponenten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het Public Membership.

NIMA Top Marketing Club
Toonaangevende marketingbedrijven van Nederland zijn lid van de NIMA Top Marketing Club (TMC). NIMA ondersteunt deze bedrijven bij de ontwikkeling van marketingkennis, het opdoen van inspiratie en faciliteert het kennisnetwerk dat de TMC Members hebben opgebouwd. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit membership.

Lees hier wat een Business Membership inhoudt en welke voordelen het biedt

 

Neem voor vragen en suggesties contact met ons op via 020 503 93 60.


Plus Opties

Iedere categorie Business Membership biedt een aantal vaste componenten en desgewenst variabele plug inns. Bekijk hier de Plus Opties.

Lees meer ▸
WordPress Themes
X
X
X