NIMA Business Netwerk

Als het belangrijk is om de kennis en vaardigheden op het gebied van Marketing, Communicatie en/of Sales binnen jouw organisatie up-to-date te houden, dan biedt het netwerk van NIMA Business Members een uitkomst. Het netwerk biedt de gelegenheid om in contact te treden met vergelijkbare organisaties in andere branches en geeft jou als bedrijf en werkgever volop exposure-mogelijkheden, maar belangrijker: Je kiest voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam èn als organisatie van profiteert.

NIMA biedt organisaties verschillende mogelijkheden om als bedrijf NIMA Business Member te worden en hanteert daarbij verschillende niveau’s van verdieping en verbreding. De indeling is gebaseerd op de aard en omvang van het bedrijf, maar biedt ook ruimte om in te spelen op specifieke wensen en ambities. Samen met jou als marketingverantwoordelijke bepalen we – het NIMA Team – welk soort membership voor jouw organisatie het meeste rendement oplevert en op welke manier NIMA je het beste kan bijstaan om het maximale uit je eigen commerciële functie en/of je afdeling te halen. Bel ons gerust (020 503 93 60) en bedenk: NIMA is een beroepsvereniging, geen bedrijf. Ons doel is jouw succes. We denken graag hardop met je mee. Vanuit het hart van de marketing, communicatie en sales helpen we je graag om je kennis, vaardigheden en netwerk ‘up to standard’ of ver daarboven te krijgen.

Dit doen wij onder andere door het organiseren van Classes & Events. Kijk onderstaande filmpje van de NIMA Young Marketing Class over Neuromarketing.

Ook organiseren wij bijeenkomsten om kennis te maken en te delen. Recent hebben wij dit gedaan voor onze Strategische Marketing Professionals (SMP).

Bedrijven en overige organisaties worden bij het bepalen van hun lidmaatschapsvorm meestal ingedeeld naar omvang, maar dat is uiteraard afhankelijk van de omvang van marketingactiviteiten die plaatsvinden en de specifieke behoefte aan actuele marketingkennis:

NIMA Top Marketing Club
Toonaangevende marketingbedrijven van Nederland zijn lid van de NIMA Top Marketing Club (TMC). NIMA ondersteunt deze bedrijven bij de ontwikkeling van marketingkennis, het opdoen van inspiratie en faciliteert het kennisnetwerk dat de TMC Members hebben opgebouwd. Kijk onderstaande filmpje voor een indruk van de inspiratie sessie met Byron Sharp. 

Onderstaande filmpje geeft een indruk van de Top Marketing Tour georganiseerd bij Nuon op lokatie.

Business Member Premium
Dit membership voor de eredivisie van marketingorganisaties wordt naar behoefte ingericht in samenspraak met specialisten uit het NIMA Team. Ontwikkeling, educatie, netwerk: Organisaties met een Premium Membership kunnen op basis van maatwerkcomponenten deelnemen aan exclusieve activiteiten en kennissessies.

Business Member Large
Bij veel Large Members geldt een stevige marketingorganisatie als noodzakelijke voorwaarde voor zakelijk succes. De meeste leden opereren in een complex concurrentieveld met snel wisselende klantwensen en verwachtingen. De marketingfunctie is belegd bij verschillende specialisten die complementair werk verrichten. Anticiperen op nieuwe ontwikkelingen is noodzakelijk, evenals het onderhouden van een specialistisch marketingnetwerk dat kennis en ideeën verschaft. Meerdere professionals volgen regelmatig kennisevents.

Business Member Medium
Dit membership is geschikt voor marketingorganisaties die aansluiting bij de beroepsvereniging beschouwen als belangrijke asset voor zakelijk succes. Een goed doordachte marketingstrategie is onderdeel van de bedrijfsstrategie. Meerdere professionals zijn verantwoordelijk zijn voor de commerciële functie. Anticiperen op nieuwe ontwikkelingen levert hen duidelijk concurrentievoordeel op. Meerdere professionals volgen kennissessies.

Business Member Small
Voor kleine en middelgrote marketingorganisaties die aansluiting willen bij de beroepsvereniging en die meestal meerdere professionals in dienst hebben die verantwoordelijk zijn voor de commerciële functie. Zij willen niet alleen bijblijven, maar ook anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Ze volgen met enige regelmaat kennisevents.

Business Member Connect
Voor zelfstandigen en kleine marketingorganisaties waarbij het primaire belang van het lidmaatschap is, aansluiting te hebben bij de beroepsvereniging. Weten wat er speelt, bijblijven en zo nu en dan een kennisevenement bijwonen zijn voor deze ondernemers en organisaties redenen om NIMA Member te zijn.

Business Member Public
Bedrijven met een publieke functie die waarbij ontwikkeling van marketingkennis en een sterk netwerk hoog in het vaandel staat, kunnen zich bij NIMA aansluiten middels het Public Membership. In samenspraak met NIMA, wordt het membership naar behoefte ingericht op basis van maatwerkcomponenten.

Kijk hier voor een overzicht van de verschillende Business Memberships.

Neem voor interesse, vragen of suggesties contact met ons op via 020 503 93 60 of stuur ons een mail op members(at)nima.nl.
WordPress Themes
X
X
X