Vrijwilligerswerk bij PUM

Deel je marketingkennis en ervaring met midden- en kleinbedrijven in ontwikkelingslanden via Programma Uitzending Managers (PUM). Tijdens het vrijwilligerswerk doe je nieuwe ervaringen op, maak je kennis met andere culturen en vergroot je jouw eigen netwerk!

Wat houdt vrijwilligerswerk bij PUM in?

Een zinvolle besteding van je tijd om een à twee keer per jaar een ondernemer te coachen om zijn bedrijf te helpen met het verbeteren van zijn commercieel proces. Dat kan op afstand maar ook ter plekke. Variërend van het opzetten van een eenvoudige marketingstrategie tot het gebruik van social media.

De marketingsector van PUM koppelt de ondernemer aan jou, de marketingexpert. Je gaat daarna geheel zelfstandig proberen een antwoord en oplossing te vinden voor een marketingprobleem, gebruik makend van je kennis, ervaring en eigen netwerk.

Wat is PUM?

PUM helpt het midden- en kleinbedrijf in ontwikkelingslanden en opkomende markten te groeien. Daarbij wordt er positieve invloed op de economie, het milieu en de maatschappij gecreëerd. PUM werkt in 42 verschillende sectoren verdeeld over 35 landen. Kijk op de website www.pum.nl voor de voorwaarden, landen en sectoren.

Hoe wordt ik PUM-expert?

 

✔ Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in jouw vakgebied

✔ Je bent jonger dan 68 jaar

✔ Je hebt affiniteit met ontwikkelingslanden

✔ Je hebt expertise en diepgaande kennis

✔ Je kan een bedrijf analyseren

✔ Je bent vloeiend in Engels

✔ Je bent open en geïnteresseerd in andere culturen

 

Is je interesse gewekt? Stuur een mail naar events@nima.nl met je volledige naam en motivatie. We maken graag kennis met je om samen na te gaan hoe jij die MKB-er kan helpen om impact te bereiken.